24 Martie 2016 publicat în Moda 20 share-uri

Primavara inseamna culoare si imprimeuri. Primavara inseamna parfumuri imbietoare. Primavara este anotimpul care iti permite sa imbraci materiale matasoase si vaporoase si sa radiezi dupa o iarna care a incercat sa iti umbreasca stralucirea. Fii pregatita sa imbratisezi temperaturile ridicate, dar tine minte ca primavara aduce intotdeauna cu ea si ploi reci.

Asigura-te ca ti-ai completat din timp garderoba pentru fiecare sezon ce urmeaza. Profita de reduceri si cumpara ce iti lipseste pentru a avea tinute complete si articole vestimentare pentru orice temperatura.

Chiar daca ploaia, vantul si gradele scazute anunta mai degraba sosirea toamnei, noi te incurajam sa scoti deja la inaintare hainutele de primavara.

Aceste doua fuste clar nu au voie sa lipseasca din dulapul tau! Pastreaza-le pentru ocazii speciale, pentru zilele in care vrei sa intri in pielea altcuiva si sa simti pentru cateva clip ca ai lumea la picioare. Crede-ne, cu asa fuste sigur toti vor vrea sa te cunoasca!

Fuste midi cu imprimeuri

Obisnuieste-te cu ideea ca esti femeie si este normal sa atragi toate privirile asupra ta. Nu iti fie teama sa porti fuste mulate, asimetrice, cu crapatura, care te scot din anonimat! Noi ne-am indragostit iremediabil de fustele midi din imaginea de mai jos.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Fusta midi cu crapatura disponibila pe asos.com - 31 USD
Fusta midi cu imprimeu chinezesc disponibila pe asos.com - 54 USD
Fusta midi viu colorata disponibila pe asos.com - 19.72 USD

Fuste de printese

Indiferent de personalitatea pe care o ai, fie esti o fire matura, fie una mai libertina, fustele midi din imagine isi vor face imediat loc in dorintele tale. Achizitioneaza-le si pastreaza-le pentru ocazii speciale sau pentru acea zi in care vrei sa intri in pielea altcuiva si vrei sa simti ca ai lumea la picioare!

Fusta alba cu imprimeu floral disponibila pe asos.com - 56.34 USD
Fusta midi cu impimeu floral auriu disponibila pe asos.com - 50.70 USD

Asprele legi ale Educației. Elevii nu mai au voie cu telefoane mobile la ore şi să fumeze la şcoală TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Jachetele primaverii

Un blazer sau o jacheta in garderoba ta te asigura ca poti trece cu bine peste orice zi racoroasa sau ploioasa. Pentru ca este primavara si vrem sa vedem multe culori, alege un blazer viu colorat care sa se potriveasca cu stilul tau elegant. Daca esti o fire mai sportiva, poti opta pentru o jacheta care se asorteaza si cu o pereche de adidasi, dar si cu o rochita.

Jacheta din material buclat disponibila pe bonprix.ro - 179.90 Lei
Blazer viu colorat disponibil pe bonprix.ro - 179.90 Lei

Poncho pentru zile racoroase

Pentru ca este capricioasa si incapatanata, primavara ne forteaza sa purtam pana in ultima luna a ei haine care sa ne protejeze de vant si de frig. Un poncho este perfect pentru femeile care nu mai au rabdare sa renunte la geci si prefera sa tremure putin decat sa se incarce iar cu haine groase.

Poncho cu imprimeu floral disponibil pe bonprix.ro - 129.90 Lei
Poncho negru cu model geometric disponibil pe fashiondays.ro - 109 Lei

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Rochii scurte pentru o primavara capricioasa

Cine a spus ca nu poti fi sexy chiar si in zilele friguroase? Invata-te sa porti rochii in orice anotimp si profita din plin atunci cand soarele se pierde si incalzeste puternic in luna martie! Pentru lunile de primavara pastreaza in dulap rochii cu maneci 3/4 pe care le poti purta cu un dres.

Rochie cu maneca 3/4 disponibila pe quick24.ro - 69.90 Lei
Rochie cu imprimeu asimetric disponibila pe quick24.ro - 139.90 Lei

Camasi vaporoase

Fii feminina in camasile din materiale fine si vaporoase care te fac sa te simti mangaiata de la cele mai matasoase maini! Astfel de camasi imbina perfect mai multe calitati ale unei femei: sensibila, eleganta si matura.

Camasa cu tesatura ornamentala disponibila pe answear.ro - 99.90 Lei
Camasa din tesatura ornamentala cu decolteu legat disponibila pe answear.ro - 99.90 Lei

Acum suntem gata sa intampinam primavara cu inima deschisa!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri