1 Decembrie 2011 publicat în Lifestyle 38 share-uri

Aceasta este povestea mea de iubire. Desi am plecat intr-o aventura sexuala declarata, ne-am indragostit si vrem ca restul vietii sa-l parcurgem impreuna. Desi am vrut sa pun capat acestei relatii ne cateva ori, nu am avut puterea. Nu pot concepe viata fara ea. O iubesc!

Pana aici totul decurge tipic povestilor de dragoste. Eu ma indragostisem. DAR!?... Eram acolo pentru o aventura sexuala. Asta era scopul declarat si fara ocolisuri al ambilor protagonisti. Ne-am iubit zile in sir. Ne iubim inca, dar mai rar. Hai sa va spun de ce. Acum un an am hotarat ca vrem sa ne continuam viata impreuna. Problema este ca ea are o relatie de 17 ani (nelegitima). A incercat sa se desparta desi a amanat acest lucru vreme indelungata. A amanat din teama. A amanat din mila. Teama ca el sa nu faca un act necugetat. El o iubeste enorm. Dar ea a stat atatia ani in relatie doar pentru ca el o iubeste si de cate ori a incercat sa rupa relatia a cedat la lacrimile si rugamintile lui.

Acum 3 saptamani si-a facut curaj si i-a spus ca vrea sa se desparta. I-a spus ca-i vorba de alt barbat in viata ei. A implorat-o sa nu-l paraseasca si ca va schimba tot ce nu e “ok” la el in asa fel incat ea sa fie multumita. Si-a asumat toata vina iar pe ea a felicitat-o pentru curajul ei de a-i da o lectie atat de dura. Apoi a aflat ca-i vb de mine. De fostul lui coleg de serviciu si oarecum prieten.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Acum eram doi vinovati. El ca a neglijat-o, iar eu ca am profitat de situatie. I-a cerut un ragaz de 6,7 luni pentru a-si indrepta comportamentul in sensul in care crede el ca ea il doreste. I-a fost mila. I l-a dat. Continuam sa tinem legatura si sa ne vedem pe ascuns pana va reusi sa-l faca sa inteleaga ca totul s-a terminat. Aceasta este povestea mea de iubire. Desi am plecat intr-o aventura sexuala declarata, ne-am indragostit si vrem ca restul vietii sa-l parcurgem impreuna. Desi am vrut sa pun capat acestei relatii ne cateva ori, nu am avut puterea. Nu pot concepe viata fara ea. O iubesc!

O poveste de iubire de Gelu Buleandra

Cu aceasta poveste de iubire si viata Gelu Buleandra a participat la concursul de creatie organizat alaturi de editura Herald. Articolul sau se numara printre acele scrieri care nu au fost declarate castigatoare, insa pe care am decis sa le publicam.

Iti recomandam si sa citesti si celelalte articole care au castigat/ participat la concursul organizat alaturi de editura Herald:

Iubirea virtuala. Poveste adevarata despre o iubire imposibila...

Iubire...

Doare iubirea...

Amintirea unei iubiri...

Povestea noastra de iubire. Mi-e dor...


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri