16 Noiembrie 2011 publicat în Lifestyle 106 share-uri

Venise seara. Mai aveam putin pana cand aveam sa aud masina claxonand. Mi-am oferit timp sa mai arunc o privire prin casa… Dormitorul m-a durut, aproape fizic… tot ce a fost odata al nostru se destrama acum.

Doar versurile unor melodii ma mai fac uneori sa ma intorc in timp, dar numai pentru o secunda, iar banca pe care stau acum e goala, pentru ca se pare ca nici tu nu te mai poti intoarce. E cam tarziu, dar asta nu ma va opri sa mai incerc si maine seara sa te gasesc.

***

Acestea sunt fragmente dintr-o carte care se vrea scrisa, dintr-o poveste de iubire pe care am trait-o in realitate, pe hartie sau doar in gand. Ironic, nu-mi mai amintesc. A batut ceasul douasprezece acum cand termin de scris si stiu ca iubirea va fi ce vreau eu sa fie si maine, chiar daca sunt momente in care cred ca am pierdut-o. Imi doresc uneori sa nu stiu... dar stiu sa iubesc... Vreau alteori sa nu pot... dar pot de fiecare data.

de Anca Silvia Orheian

Aceste ganduri scrise de Anca Silvia Orheian le-am premiat cu locul 3 in cadrul concursului de creatie organizat alaturi de Editura Herald. Ne-au impresionat sensibilitatea si emotia acestei povesti de iubire ramase fara raspuns....

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Foto front, main si int. art: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri