25 Noiembrie 2011 publicat în Lifestyle 66 share-uri

Tu negi si fugi de tine. Eu vin ca o furtuna si te adun si te imprastii peste tot, si te trezesc si-apoi te cert si ma ascund si dupa aia te caut iar cu disperare si-acolo unde n-ai fost niciodata...

Eu stiu asta si-o simt, desi inca te mai mint cateodata! Da, stiu ca sub masca ta de serios, de dur, e un suflet alb ca cel pe care l-am cunoscut intr-o zi calda de toamna, ca cel de pe buzele ce sorb dintr-o cana calda de ceai. Si atunci cand sunt cu tine, imi e dor de tine parca mai mult decat atunci cand esti tu cu mine. Si te-am pierdut si te-am lasat si m-ai lasat, dar tot ne mai avem. Si dincolo de tot ce e terestru, acolo sus, undeva e iubirea noastra cea dintai si cea mai pura. Si-acolo sus e taramul iubirii noastre care nu a murit, nu s-a pierdut, ci doar s-a transformat.

Acum povestea noastra nu mai e ca o zi calda de primavara, ci e ca o zi insorita de toamna (toamna e a noastra, in suflet ne apartine; suntem nascuti toamna amandoi), plina de nostalgie. Nici eu, nici el, nu ne-am mai vorbit, nu ne-am mai soptit nimic, ci am inceput sa mergem goi pe drumuri diferite. Si nu ne-am spus niciodata toate astea in cuvinte. Doar eu sunt acum vrajitoarea rea care vrea sa sparga magia zilelor de altadata dar numai pentru ca vreau sa dau din ele si altora asemenea noua.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Nu, nu regret nimic din tot ce-a fost, ci ma bucur uneori de retrairea clipelor care stiu ca nu o sa revina. Nu pot sa zic ca zbor acum in alta directie ci doar incerc sa las in urma ca sa ne fie bine. Vreau doar sa dau drumul povestii noastre de iubire, sa mearga mai departe, ca alti copii zapaciti s-o reinceapa ca noi, a alte sufletele albe sa creada in iubire, sa o simta., pentru ca mie, MIE mi-e un dor nebun de tine, de mine, de IUBIRE.....

Un articol de Iasmina Stoian

Cu aceasta frumoasa poveste de iubire, Iasmina Stoian a participat la concursul de creatie organizat alaturi de editura Herald. Pentru ca ne-a placut in mod deosebit articolul Iasminei, am decis sa il publicam.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri