28 Noiembrie 2011 publicat în Lifestyle 201 share-uri

Feng Shui este practicat in Orientul Indepartat de mii de ani. Feng inseamna "Vant", iar Shui, "Apa". Asadar, Feng Shui este arta de a trai in armonie cu Pamantul.

4. Cocorul Alb aducator de noroc

Cocorul Alb poate zbura pana la Ceruri si este simbolul chinezesc al intelepciunii. De multe ori este denumit Cocorul Ceresc.

Nu numai cocorul, ci si alte pasari Feng Shui aduc noroc atunci cand sunt asezate spre sud, cu fata la unul din peretii camerei, dar nu cel cu usa. Totusi, pasarile tinute in custi aduc energii negative in Feng Shui, caci simbolizeaza stoparea evolutiei – de orice fel ar fi ea.

5. Pestele Koi aducator de noroc

Se spune despre Pestele Koi ca traieste peste 100 de ani, inotand continuu impotriva curentului, luptandu-se cu nedreptatea pe tot parcursul vietii sale.

In Feng Shui se spune despre acest peste ca aduce noroc si prosperitate nu numai in camin, ci si la locul de munca, sub orice forma ar aparea el in camera – statueta, pictura, sau chiar pestisor viu in acvariu!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

6. Pisica aducatoare de bani si noroc

Pisica nu numai ca este capabila sa vada pe intuneric, insa alunga orice spirit rau ce ne poate impiedica sa atingem succesul.

In Feng Shui, Pisica trebuie asezata pe birou sau langa o casa de marcat (la locul de munca). In camin ea trebuie asezata in zona de sud-est (pentru a aduce bogatie) sau nord-est (pentru a aduce cunoastere).

7. Calul chinezesc aducator de noroc

In Feng Shui, Calul concentreaza energia unei persoane pe calea succesului. Totusi, poate aduce si energie Yang in exces din cauza asocierii lui cu elementul Foc. Asadar, el trebuie asociat cu un element Yin.

Asezati doi cai impreuna pentru un parteneriat puternic in afaceri sau o casnicie solida. Ei ar trebui sa stea cu fata la usa sau la geam. Daca asezam calul in partea de sud-est a camerei vom avea noroc in interactiunile sociale, iar in coltul nord-vestic ne va ajuta sa trecem cu brio de incercari.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Caria dentară – ce este și cum se tratează 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri