Latura antica a astrologiei calugarilor budisti din Birmania (Myanmar) este cunoscuta sub denumirea de Mahabote.

Inteleptii calugari budisti din Birmania (Myanmar) au creat un sistem astrologic printr-o intelegere patrunzatoare a lumii cosmice imbinata cu observarea cerului si a regatului animalelor.

Astrologia Mahabote - energia numarului 8

Astrologia Mahabote este o cheie importanta pentru a deschide poarta universului cunoasterii ezoterice.

Astrologia Mahabote din Birmania (Myanmar) se bazeaza in principal pe numarul opt. Energia numarului opt echilibreaza cosmosul si rezoneaza pe frecventa Divinului. Se spune despre numarul opt ca reflecta armonia in energii.

Elementele esentiale de “opt” in astrologia Mahabote din Birmania (Myanmar) sunt:

  • cele opt energii planetare

  • cele opt zile ale saptamanii (ziua de miercuri este impartita in doua zile)
  • cele opt directii cardinale
  • cele opt semne zodiacale simbolizate prin animale

In mod corespunzator, gasim cifra opt in toate simbolurile traditionale puternice din Birmania (Myanmar) si regiunile invecinate. Cel mai notabil simbol este floarea sacra de lotus cu opt petale pe care oamenii o contempleaza.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Impreuna cu energia cifrei opt, sistemul astrologic antic Mahabote este bazat pe sapte planete, plus Rahu. Rahu este punctul de intersectie dintre Pamant, Soare si Luna in timpul eclipselor. Astfel, exista opt entitati planetare ce ne marcheaza vietile.

Mahabote este bazat si pe cele opt zile ale saptamanii. Calugarii din Birmania (Myanmar) au impartit ziua de miercuri in doua zile. Miercuri dimineata (de la 12:01 AM pana la 12:00 PM) si miercuri dupa-amiaza (de la 12:01 PM la 12:00 AM).

Un alt aspect al astrologiei Mahabote include directiile cardinale. Si aici putem intalni mistica putere a numarului opt, deoarece sunt opt directii cardinale, fiecare vibrand o energie aparte.

Cele opt animale din astrologia Mahabote – Zodiacul din Birmania (Myanmar)

Pentru a determina semnul tau zodiacal din astrologia Mahabote tot ce trebuie sa stii este ziua in care te-ai nascut. Daca nu stii exact, o poti calcula aici.

Astrologia Mahabote: Garuda (pasare mitica)

Zi a saptamanii: Duminica

Planeta guvernatoare: Soarele

Directie cardinala: Nord - Est

Personalitate: Esti o persoana buna si generoasa. Ai face orice pentru o persoana ce necesita ajutor si din aceasta cauza unii oameni au impresia ca empatizezi prea mult. Iti plac provocarile si devii cu atat mai motivata, cu cat obstacolele vietii sunt mai greu de trecut, pentru ca nu iti place sa dezamagesti. Fire plina de energie, ii inspiri pe cei din jur. Citeste continuarea articolului in pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri