Cum sa atragi norocul: 7 simboluri Feng Shui aducatoare de noroc

12:11, 28 Noiembrie 2011 publicat în Lifestyle207 share-uri

Feng Shui este practicat in Orientul Indepartat de mii de ani. Feng inseamna "Vant", iar Shui, "Apa". Asadar, Feng Shui este arta de a trai in armonie cu Pamantul.

Potrivit artei Feng Shui, atunci cand suntem in armonie cu Pamantul, invitam in caminul nostru darurile Universului – noroc, fericire, pace, bogatie.

Citeste si:
Cupio sărbătorește 9 ani de frumusețe
Cupio sărbătorește 9 ani de...

Simboluri Feng Shui

1. Broasca aducatoare de noroc

Citeste si:
7 acțiuni concrete pentru salvarea mediului
7 acțiuni concrete pentru...

In multe culturi asiatice, broasca reprezinta partea yin a naturii, simbolizeaza Luna si aduce prosperitate in case. In limba chineza, aceasta broasca aducatoare de noroc este denumita Chan Chu si transfera energii pozitive. De cele mai multe ori, ea este reprezentata cu o moneda in gura.

In casa, broasca aducatoare de noroc (si de bogatie) trebuie asezata cu fata la intrarea principala sau in zona de sud-est a caminului. Intr-un magazin, trebuie intotdeauna plasata langa casa de marcat, cu fata inspre usa.

2. Elefantul aducator de noroc

Fiind un animal ce traieste extrem de mult, elefantul simbolizeaza cunoasterea, intelepciunea si puterea.

Elefantul trebuie asezat intotdeauna sus, pe un raft – are nevoie de recunoastere pentru a aduce vesti bune in casa. Acest simbol Feng Shui poate fi asezat si in hol, insa niciodata cu fata spre intrare. Daca asezam broasca aducatoare de noroc peste elefant avem toate sansele sa fim promovati la locul de munca!

3. Boul chinezesc aducator de noroc

Boul este o creatura onesta pe care te poti baza. Rabdarea si perseverenta sunt atributele ce ii aduc succesul. Boul aduce noroc in afaceri, investitii si cariera. Se spune despre el ca poate indeplini orice dorinta.

Ca emblema a primaverii, Boul reprezinta bucuria vestilor noi si semne bune pentru familie.

Boul trebuie asezat in partea de sud-est a casei pentru a genera prosperitate si bogatie. De asemenea, este cel mai potrivit cadou pentru cei proaspat casatoriti sau partenerii de afaceri.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri