9 Noiembrie 2011 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Cand "aruncam" lumina printr-o prisma, ea se transforma intr-un spectru pe care il percepem sub forma celor sapte culori ale curcubeului. In mod asemanator, atunci cand Creatorul (Dumnezeu, Tao, Absolutul etc.) tuturor fiintelor isi “arunca” constiinta in lume, ea se dezvaluie sub forma a sapte tipuri de suflete individuale.

Discipolul

Discipolul este unul dintre cele sapte tipuri de suflete inzestrat cu abilitatea de a observa, analiza si intelege tot ceea ce il inconjoara.

Discipolul are o figura inteligenta, insa detasata. De obicei are fruntea lata si trasaturi adancite. Gura o tine de obicei inchisa.

Discipolul poate parea de multe ori ca se uita in gol, acest fapt datorandu-se introspectiei. El are tendinta sa caute in el rezolvarea unei probleme. Sprancenele proeminente il fac sa arate mai mereu ganditor.

Pentru Discipol, totul se intampla mai intai in mintea lui, este mereu preocupat. De aceea, are o figura detasata, insa ancorata totusi in realitate.

Trasaturi tipice: curiozitatea, analiza, detasamentul

Personalitati: Charles Darwin, Marie Curie, Margaret Thatcher, Hugh Laurie

Inteleptul

Inteleptul este unul dintre cele sapte tipuri de suflete care exceleaza in exprimarea propriei personalitati prin intelepciune si curaj.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Titluri de operă și balet la început de februarie pe scena Operei Naționale București Doina Ruști - cu Zogru la Paris „Poveşti cusute din nordul judeţului Harghita”, un documentar despre păstrarea identității neamului, la TVR3

Inteleptul are o figura cu trasaturi mari, deschise sau alungite. Mai mult, privirea lui este una scanteietoare, gata sa transmita oricand ceva interlocutorului prin comunicare nonverbala.

Cea mai proeminenta trasatura pe care o detine Inteleptul este reprezentata de obraji, care sunt rotunzi si scot in evidenta zambetul. Inteleptul cu suflet nou are ochii mari si zambetul larg, pe cand Inteleptul cu suflet “batran” (precum Osho) are o figura mai blanda.

Trasaturi tipice: elocventa, spiritualitatea, intelepciunea, umorul

Personalitati: Osho, Mariah Carey, Whoopi Goldberg, Mae West, Luciano Pavarotti

Preotul

Preotul este unul dintre cele sapte tipuri de suflete care cauta sa fie o sursa de inspiratie pentru semenii sai.

Preotul are de obicei fata in forma de migdala, in timp ce ochii acestuia seamana cu doua frunze. Facand o analogie cu animalele, Preotul seamana foarte mult cu o pisica.

Trenul asasinilor ajunge la cinema Ie Ucraina - proiect inedit de fotografie dedicat mitologiei românești și ucrainene Novak Djokovic, un nou as în hidratare: investește în Waterdrop pentru a revoluționa industria băuturilor

Preotul detine o expresie faciala ce sugereaza puternica lui dorinta de a face lucrurile mai bune si variaza de la expresia dezaprobarii pana la zambetul plin de entuziasm. Privirea preotului are o intensitate de nedescris.

Trasaturi tipice: corectitudinea, speranta, discursurile inspirationale

Personalitati: Oprah Winfrey, Barak Obama, Christopher Walken, Carl Jung

Regele

Regele este unul dintre cele sapte tipuri de suflete care s-a nascut pentru a fi lider, detinand putere si autoritate.

Regele are o infatisare solida cu trasaturi regulate si o barbie musculara, foarte bine definita.

Regele detine o figura sigura pe sine ce exprima autoritate si o privire sobra, nimicitoare,

Trasaturi tipice: duritatea, impetuozitatea, puterea de a lua decizii, autoritatea

Personalitati: Sean Connery, Katherine Hepburn, John F. Kennedy, Madonna, Donald Trump 

5 întrebări esențiale despre hărțuirea stradală Meniul, un thriller psihologic despre lumea exclusivistă a restaurantelor de lux Curajoasă și remarcabilă - aceasta este SHERO, cea mai recentă colecție limitată de la answear.LAB

Foto fr si main: By Vorotylin Roman /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri