7 Noiembrie 2011 publicat în Lifestyle 9 share-uri

Remington s-a gandit la asta si a creat gama speciala Remington Pearl, combinand o tehnologie inovativa de ultima ora pentru un par mai rezistent si mai matasos. Gama Pearl de la Remington are un design deosebit, functionalitati multiple si un serviciu de suport.

Cine nu a auzit ca perlele sunt cele mai bune prietene ale fetelor?

Ei bine, Remington s-a gandit la asta si a creat gama speciala Remington Pearl, combinand o tehnologie inovativa de ultima ora pentru un par mai rezistent si mai matasos. Nu vreau sa ne pierdem in detalii, insa trebuie mentionate cateva aspect deosebit de importante, anume:

  • Toate produsele din Gama Pearl au 5 ani garantie si invelis Pearl Ceramic;
  • Toate au husa termorezistenta iar ondulatoarele vin cu manusi de protective.
  • Sunt produse profesionale ce pot fi folosite si in saloanele de frumusete, intrucat au un cablu rasucibil, lung de 3 m;

Si pentru ca sezonul acesta, buclele sunt la mare cautare, gasim in primul rand un ondulator extrem de usor de folosit: se incalzeste in 30 de secunde , putand ajunge la temperature de 210 grade Celsius, prevazut cu un varf cilindric care permite un volum al buclelor dupa preferinte.

Desigur, daca vrem bucle voluminoase, putem incerca o alta varianta de ondulator , cu un tambur mai lat, de 32 mm, pentru bucle lejere si voluminoase. Noutatea sezonului este insa ondulatorul cu tambur dublu de la Remington; cu aceleasi caracteristici tehnice , garantie de 5 ani si elementul inovativ pentru bucle de exceptie!

Si , desigur, daca totusi vrei par drept, nimic mai simplu decat o placa cu invelis ceramic, ce previne deteriorarea parului si incalzire pana la 235 grade Celsius.

Ne place clar gama Pearl de la Remington pentru ca are un design deosebit, functionalitati multiple si un serviciu de suport care ne ajuta sa facem clar diferentele intre diferitele produse similar. In plus, am transport la usa pentru o taxa unica de 15 lei si garantia unui produs profesional recunoscut pe piata produselor electronice de ingrijire. Asa ca, fetelor, cautati Remington Pearl pentru un par de exceptie si o coafura care nu-l va lasa indiferent

.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri