Oamenii-rau isi urmeaza propria curgere. Curgerea lor este ceea ce sunt, ceea ce ii reprezinta cel mai bine, ceea ce le defineste sufletul si le contureaza existenta. Oamenii-Tel nu vor sa curga. Vor sa simta pamantul, drumul sub picioare. Earl Nightingale este cel care descrie pentru prima oara termenii de "oameni rau" si "oameni-destinatie".

“Sunt aici pentru un scop si acel scop este de a creste intr-un munte, nu de-a ma micsora intr-un bob de nisip. - Og Mandino

Profesional sau in viata de zi cu zi, exista doua categorii principale de oameni care ating succesul in viata: Oamenii-Rau si Oamenii-Tel. Earl Nightingale, speaker motivational, unul din liderii in dezvoltare personala si autor al celebrei carti motivationale “The Strangest secret”, este cel care face pentru prima oara aceasta clasificare si aduce in centrul atentiei cele doua denumiri.

RAUL?

Unii dintre noi sunt ca raul… Curg... Stiu incotro curg… Stiu de la o varsta frageda, parca inca de cand s-au nascut ce vor sa faca sau sa devina in viata. Stiu ca raul trebuie sa isi urmeze pasiunea indiferent de obstacole, indiferent de pietrele si obstacolele intalnite in cale, indiferent ca ajung sa se rastoarne in golfuri, mari sau intr-o simpla balta. Stiu ca raul trebuie sa isi urmeze cursul si nu isi abandoneaza niciodata curgerea. Ei isi urmeaza propriul rau. Curgerea lor este ceea ce sunt, ceea ce ii reprezinta cel mai bine, ceea ce le defineste sufletul si le contureaza existenta. Nu… fara curgerea lor zbuciumata sau linistita… nu s-ar simti vii, impliniti, fericiti. Si curg incotro ii undeva viata, incotro ii duce inima, incotro se afla viata lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine!

Unii dintre noi aluneca in viata fara un scop real sau o destinatie fixa, insa in final isi ating scopul, ajung in matca linistii lor. Isi realizeaza curgerea cu sete, cu dorinta, cu aprindere, chiar daca sunt obositi, chiar daca sunt epuizati. Unii dintre noi sunt ca raul… odata ce isi stiu pasiunea… pasiunea lor devine de neoprit. Ea este pamantul, ea este roca, ea este planeta pe care curg, zeul la care se inchina. Pentru unii dintre noi nu conteaza conditiile in care lucreaza, nu conteaza peretii cu tencuiala cazuta intre care lucreaza, atat timp cat isi pot urma pasiunea, scopul, viata. Munca lor este viata. Pasiunea este existenta. Aria lor de interes este totul. Poate ca nu primesc recunoasterea imediat, insa au rabdare sa o astepte chiar o viata intreaga. Traiesc in prezent, pentru prezent, pentru pasiunea lor.

Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Sheraton Bucharest Hotel propune brunch-ul de Paște sub conceptul The Art of Gathering

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri