21 Octombrie 2011 publicat în Lifestyle 103 share-uri

Numarul Destinului ne influenteaza modul de a ne imbraca, de a ne alege diverse bijuterii, accesorii, materiale sau coafuri!

Deoarece sunteti din cale afara de sociabili, aveti in sifonier toate tipurile de modele de haine pentru a face senzatie la orice eveniment. Mai mult, daca aveti Numarul Destinului 5, iubiti calatoriile si, deci, sunteti un fan al geamantanelor.

Persoanele cu Numarul Destinului 5 iubesc pantofii eleganti, insa, de cele mai multe ori, vor purta pantofi comozi care ii ajuta sa se miste repede si sa isi intretina corpul atletic.

Adorati bijuteriile din materiale nonconformiste.

Numarul destinului 6

Cand vine vorba de stil, daca posedati Numarul Destinului 6 veti prefera tinute simple si lejere precum tricoul combinat cu blugi sau fusta cu o bluza uni. Va feriti de imbracamintea prea sexy sau viu colorata. Intotdeauna veti prefera confortul, si nu stilul.

Ca si imbracaminte, abordati un stil clasic. La cele mai importante evenimente considerati ca nu aveti cum sa dati gres purtând celebra “little black dress”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Cei ce au Numarul Destinului 6 au in mare parte grija de copii si de aceea au tendinta de a se imbraca mai tineresc decat celelalte numere. De asemenea, vor purta aproape intotdeauna pantofi sport si un rucsac pentru a putea avea la ei tot ce le trebuie.

Nu poarta bijuterii aproape deloc, insa le place sa adopte coafuri speciale. Daca investesc in bijuterii, acestea vor fi simple si de calitate.

Numarul destinului 7

Cei cu Numarul Destinului 7 nu prea au timp de moda. Acest lucru nu inseamna ca le lipsesc gusturile, insa, de cele mai multe ori, sunt concentrati pe lucruri mai importante pentru ei. De aceea, prefera tricourile largi si fustele si pantalonii care se spala usor. Fiind persoane extraordinar de ocupate, nu pun mare pret pe felul in care ii priveste lumea din cauza imbracamintii.

In cazul in care ajung sa detina functii importante, indivizii ce poseda Numarul Destinului 7 vor opta pentru tinute vintage sau iesite din comun care sa le puna in evidenta personalitatea. O alta trasatura a oamenilor cu acest numar este ca sunt imbracati prea informal la evenimente importante si prea stralucitor la evenimente casual.

Atunci cand doresc sa fie eleganti, posesorii acestui numar prefera rochiile retro sau tinutele iconice.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri