21 Octombrie 2011 publicat în Lifestyle 103 share-uri

Numarul Destinului ne influenteaza modul de a ne imbraca, de a ne alege diverse bijuterii, accesorii, materiale sau coafuri!

Numarul Destinului 3

Dumneavoastra sunteti o persoana expresiva care iubeste sa poarte haine iesite din comun si viu colorate. Un individ cu Numarul Destinului 3 pare ca este tot timpul costumat. Barbatii care poseda Numarul Destinului 3 sunt adeptii dandy-ului, iar femeile isi intregesc intotdeauna tinuta cu un machiaj salbatic.

Dumneavoastra aveti cele mai mari sanse sa purtati tricouri cu mesaje promotionale. Femeile si barbatii ce au Numarul Destinului 3 sunt in favoarea blugilor si a tricourilor stramte.

Pentru acest tip de oameni, cel mai important accesoriu al tinutei este incaltamintea. Vor cheltui foarte multi bani pe aceasa. Daca sunteti femeie si posedati Numarul Destinului 3 veti alege perechea de pantofi cu cele mai inalte tocuri si o veti purta cu blugi.

Ca bijuterii, va place sa va accesorizati cu pandantive mari. De asemenea, iubiti foarte mult hainele si accesoriile vintage.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Numarul Destinului 4 (si Numarul Destinului 22)

Daca posedati Numarul Destinului 4, sunteti o persoana careia ii place sa se imbrace adecvat indiferent de locul in care va aflati. Niciodata nu va lipseste puloverul potrivit, perechea de pantofi, esarfa sau cureaua care trebuie purtate la o anumita ocazie. Va place sa aveti un look ingrijit din cap pana in picioare.

Iubiti esarfele, bijuteriile si celelalte accesorii. Cea mai importanta pentru dumneavoastra este accesorizarea gentii sau a posetei cu tinuta pe care o purtati.

In ceea ce priveste incaltamintea, va plac pantofii comozi in tonuri neuter de negru sau maro. Persoanele de sex feminine iubesc flip-flops-urile de tip chinezesc ce le ofera libertatea de a se misca repede. De asemenea, cei cu Numarul Destinului 4 sunt fani ai palariilor.

Pentru ca va place sa va accesorizati, veti purta intotdeauna o bijuterie cu aer vintage sau care pare extrem de scumpa.

Numarul destinului 5

Ca posesori ai Numarului Destinului 5, dumneavoastra sunteti cei care pornesc tendintele in oda si purtati atat cele mai moderne haine, cat si modele vintage, imprimeuri “invechite” sau saluri din lana. Cel mai important este ca modelul de haina sa se muleze pe stilul dumneavoastra de viata.

Nu suportati hainele care va ingradesc miscarile sau nu sunt confortabile si de aceea optati pentru materiale naturale care va lasa pielea sa respire, matasuri si bumbac. Piesele vestimentare favorite sunt cele casual.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri