21 Octombrie 2011 publicat în Lifestyle 103 share-uri

Numarul Destinului ne influenteaza modul de a ne imbraca, de a ne alege diverse bijuterii, accesorii, materiale sau coafuri!

In ceea ce priveste incaltamintea, cei care au Numarul Destinului 7 prefera orice. Insa, daca este posibil, cel mai mult le place sa mearga desculti.

In materie de bijuterii, poarta inele neobisnuite din titan sau lemn. Au de asemenea o atractie aprinsa fata de tatuaje.

Numarul Destinului 8

Din dorinta de a arata impecabil, cei cu Numarul Destinului 8 vor cheltui foarte multi bani pe haine.

Iubiti sa va imbracati clasic, sa purtati hainele croite de cei mai in voga designeri. Barbatii prefera de obicei costumele italienesti sau smochingurile, iar femeile se vor simti extraordinar intr-o rochie de gala. Chiar si atunci cand pleaca in vacanta, un cuplu ce detine Numarul Destinului 8 va arata perfect.

In ceea ce priveste incaltamintea, daca posedati acest numar, veti alege pantofi din pielea de cea mai buna calitate.

Ca bijuterii, femeile vor purta intotdeauna un colier elegant din perle, iar barbatii un ceas demn de invidiat. Posesorii numarului 8 privesc bijuteriile ca pe simboluri ale statutului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Daca doriti sa ii faceti un cadou femeii ce are Numarul Destinului 8, perfecte sunt un inel din aur sau o bratara cu diamante.

Numarul Destinului 9

Cei care au Numarul Destinului 9 sunt persoane atragatoare care arata bine imbricate in orice. Nu au nevoie sa cheltuiasca multi bani pe haine.

Acest tip de oameni iubeste hainele gratioase si tesaturile naturale. Barbatii prefera camasile largi din panza, iar femeile hainele comode cu accente etno. La ocazii speciale,, atat barbatii, cat si femeile, prefera ca materiale bumbacul sau inul.

Fiind persoane care iubesc ajutorul umanitar, cei care poseda Numarul Destinului 9 isi cumpara aproape intotdeauna haine ecologice. Nu ii deranjeaza deloc faptul ca platesc mai mult pentru a le achizitiona. Au de asemenea tendinta sa para un pic neglijenti cu propria persoana, aceasta din cauza caracterului lor creativ.

Pantofii potriviti pentru acest numar sunt cei sport si confortabili.

Ca bijuterii, le iubesc pe cele inscrustate cu pietre pretioase. Se simt dezbracati fara accesorii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri