20 Octombrie 2011 publicat în Lifestyle 123 share-uri

In zodiacul arboricol, descrierile diversilor "copaci" sunt foarte sugestive si intregite de posibilitatea comparatiei lor cu proiectiile noastre imaginative asupra arborilor din realitate.

Umanitatea a fost preocupata inca din cele mai vechi timpuri de asemanarea dintre om si copac. Dupa cum reiese si din intelepciunea populara, "Pomul dupa roade se cunoaste, iar omul dupa fapte".

Asadar, care ne sunt trasatura definitorie si destinul in dragoste? Zodiacul arboricol le descrie astfel:

STEJARUL (21 martie – echinoxul de primavara)

Trasatura definitorie: forta

Dragoste: Nativii nascuti sub semnul Stejarului au tendinta de a se indragosti usor la prima vedere. Din aceasta cauza, ei nu sunt foarte fideli, "zburand din floare in floare" in speranta de a intalni acea persoana speciala langa care isi vor petrece tot restul vietii. Odata casatorit, nativul Stejar devine o persoana familista si linistita.

ALUNUL (22 – 31 martie; 24 septembrie – 3 octombrie)

Trasatura definitorie: farmecul magic

Dragoste: Cuceritor din fire, Alunul face multe victime asupra sexului opus. Chiar si dupa ce isi gaseste jumatatea, acest nativ ramane la fel de imprevizibil si schimbator ca atunci cand era singur. Totusi, trecerea in relatie de la agonie la extaz merita tot efortul, pentru ca Alunul este un romantic incurabil.

SCORUSUL (1 – 10 aprilie; 4 – 13 octombrie)

Trasatura definitorie: sensibilitatea

Dragoste: Avand o personalitate foarte exigenta, Scorusul cauta intotdeauna partenerul perfect, fara niciun defect. Atunci cand va gasi persoana potrivita, ii va da o senzatie de instabilitate, care este insa falsa. Sufera din dragoste si de aceea isi va reveni greu dupa eventualele deceptii in iubire.

ARTARUL (11 – 20 aprilie; 14 – 23 octombrie)

Trasatura definitorie: cerebralitatea

Dragoste: Artarul este un caracter introvertit. Din aceasta cauza, poate sa nu se manifeste pe deplin nici chiar fata de persoana pe care o iubeste cu adevarat. In momentul in care gaseste pe cineva care sa il inteleaga in tot ceea ce face, va darui totul. Din cauza faptului ca artarul complica lucrurile, relatia cu acesta poate fi tumultoasa.

NUCUL (21 – 30 aprilie; 24 octombrie – 12 noiembrie)

Trasatura definitorie: fanatismul

Dragoste: Nucul poate prinde in mrejele dragostei pe oricine, avand o fire captivanta si imprevizibila. Totusi, atunci cand este implicat intr-o relatie de iubire, are tendinta sa nu se comporte tocmai cum trebuie si sa preia, in mod autoritar, controlul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri