Doresti sa afli care sunt principalele previziuni numerologice pentru anul care va veni? Doresti sa afli ce-ti va aduce anul 2011 in iubire? Ce se va intampla in cariera ta si care va fi situatia ta pe plan financiar in 2011?

2011 pentru Numarul 4 - Pentru cei aflati sub semnul numarului 4, 2011 poate fi considerat un an al norocului si al reusitei. Determinarea si ambitia care te caracterizeaza, ajutate de un concurs de imprejurari favorabile, te vor propulsa direct spre implinirea visurilor si a ambitiilor tale. Multi dintre cei care ti-au pus piedici in realizarea ta profesionala sau au avut anumite reticente in a-ti recunoaste meritele se vor vedea pusi in postura de a-si marturisi greseala. Financiar, situatia nu se va schimba radical in 2011, insa urcusuri si coborasuri vor fi.

Nu te astepta sa primesti o mostenire fabuloasa care sa-ti schimbe viata peste noapet. O imbunatitire vizibila va fi adusa de ultimele patru luni ale anului. Nu este recomandat sa iei decizii pripite in luniile de primavara, iar daca vei trece prin perioade mai dificile, cere sfatul acelor persoane care au o experienta mai solida decat a ta. De asemenea, persoanele singure isi vor gasi un partener. Cele implicate intr-o relatie vor trebui sa investeasca mai mult pentru a mentine armonia si echilibrul in cuplu.

2011 pentru Numarul 5 - In 2011, numarul 5 va aduce celor nascuti sub influenta lui Experienta, Tatonari si Motivatie. Relatiile cu cei din jur sunt cele care iti vor da prilejul de a cauta noi modalitati de a-ti regasi echilibrul. Anumite legaturi mai vechi pe care vei fi nevoita sa le rupi vor determina confruntarea ta cu anumite pierderi, separari si neintelegeri. Te vor afecta intr-o oarecare masura, insa nu este cazul sa faci din ele un capat de tara. Anul 2011 aduce innoire, entuziasm, calatorii, dar si relatii noi. Descoperindu-le treptat, te vei redescoperi si pe tine!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Cheltuieli neprevazute ce tin de camin vor aparea cu precadere la jumatatea anului. De asemenea, nu va fi indicat sa apelezi la imprumuturi, ci sa gestionezi intr-o maniera cat mai eficienta ceea ce ai. Precautia si cumpatarea vor fi esentiale pentru a atinge nivelul de siguranta financiara pe care ti-l doresti. Spre mijlocul anului, situatia ta se redreseaza din toate punctele de vedere. Pe plan profesional, modestia trebuie lasata deoparte. Este timpul sa-ti faci cunoscuta valoarea si sa demonstrezi ceea ce poti. Poti ENORM in 2011!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri