Doresti sa afli care sunt principalele previziuni numerologice pentru anul care va veni? Doresti sa afli ce-ti va aduce anul 2011 in iubire? Ce se va intampla in cariera ta si care va fi situatia ta pe plan financiar in 2011?

2011 pentru Numarul 2 - Anul 2011 aduce pentru cei al caror numar reprezentativ este 2 Consiliere, Indrumare, Capacitatea de a beneficia de sprijinul si ajutorul care li se ofera. Pentru aceste persoane, 2011 reprezinta al treilea an din ciclul celor 9 ani si de aceea este important sa dea dovada de tact si diplomatie in relatiile care se stabilesc pe plan profesional. Ratiunea si cumpatarea sunt cuvintele cheie in functie de care ar trebui sa-ti orientezi multe dintre actiunile si deciziile tale. Chiar daca vei avea de infruntat o oarecare ostilitate din partea partenerului de viata in primul sfert al anului, odata cu lunile de vara te vei bucura de o intelegere deplina. Comunicarea se va realiza cu usurinta mai ales in cuplurile stabile sau in cele casatorite. Cei singuri trebuie sa se astepte la surprize de proportii pe plan sentimental. Ofertele de reconciliere cu un fost partener nu sunt deloc excluse!

2011 pentru Numarul 3 - 2011 aduce pentru cei nascuti sub influenta cifrei 3 Maturizare si Sudarea legaturilor emotionale cu cei dragi. Chiar daca va fi un an precipitat si presarat cu destul de multe evenimente, iti va oferi sansa de a creste in proprii ochi si de a-ti afirma identitatea. Viata personala este favorizata, iar legatura emotionala cu partenerul de viata este aprofundata si dusa catre un nivel superior. Calatoriile in strainatate promit revigorare sufleteasca pentru cei singuri, dar si posibilitatea de a-si cunoaste sufletul pereche.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Anumite dificultati vor aparea pe plan profesional. Concentreaza-te si nu exagera cu increderea in tine. Anumite planuri pe care le-ai pus cap la cap in 2010 nu se vor realiza de la sine. 2011 nu iti lasa prea mult timp de gandire si nici nu este anul potrivit pentru nehotarare si ezitare. Este momentul sa fii transanta si sa iei decizii. Trebuie sa afli sigur ceea ce iti doresti de la tine ca sa stii ce vor ceilalti de la tine. In primavara, deciziile si telurile tale trebuie deja formulate si aruncate pe campul de bataie. De ce? Pentru ca in vara sa te bucuri de o perioada linistita din punct de vedere emotional si sa savurezi aprecierea din familie si cea de pe plan social.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri