13 Octombrie 2022 publicat în Lifestyle 76 share-uri

Este doar o etapă, iar Universul vrea ca tu să înveți ceva din ea! Doar ai încredere!

Dacă Universul îngăduie să treci printr-o anumită situație, înseamnă că acesta este rolul tău, în acest moment. Menirea ta este să traversezi cu inima curată tot ceea ce ți se întâmplă și să evoluezi din punct de vedere spiritual.

În această perioadă, ai grijă de gândurile tale, pentru că ele îți vor deveni realitate. Nu mai lua orice situație care pare pe moment inconfortabilă ca pe sentință la o viață grea.

Ai dreptul să lupți pentru tine! Ai dreptul să cazi, să fii trist, să iei o pauză. Ai tot timpul să te vindeci și să fii blând și empatic cu emoțiile tale. Ai dreptul să trăiești așa cum îți place, îmbrățișând imperfecțiunile.

Este doar o etapă, iar Universul vrea ca tu să înveți ceva din ea! Doar ai încredere!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri