Intreaga ta calatorie in aceasta viata presupune intelegerea. Suntem fiinte rationale si deseori pentru a putea imbratisa anumite lucruri in viata noastra primul pas este sa le intelegem. Sa intelegi natura dragostei si modurile de a iubi reprezinta cel mai important pas spre experimentarea ei.

Am descoperit cativa pasi pe care ii poti folosi daca nu ai experimentat pana acum iubirea sau daca undeva in adancul sufletului tau simti ca e mai mult decat ce ai trait pana astazi. Am fost surprinsa sa vad ca foarte multe persoane sunt in cautarea acestui raspuns si aceasta modalitate pe care am sa ti-o prezint, de a lucra cu tine, a dat rezultate in foarte multe situatii de acest fel.

1. Adevarul este fundatia dragostei

Acceptand ca vrei sa inveti cum sa iubesti este primul pas in a face fata adevarului si este un lucru bun. Ramai in acest proces al adevarului tot timpul. Permite-ti sa accepti tot ceea ce simt la momentul actual in viata ta pentru ca acestea sunt indicii care iti spun unde te afli. Poate chiar poti sa tii un jurnal si sa explorezi raspunzand la unele intrebari cu sinceritate. Raspunde cat de implusiv si sincer poti fara sa te judeci sau sa te condamni pentru ca simti cea ce simti.

Cum iti imaginezi tu ca ar fi dragostea? Ce iti doresti de la dragoste? De ce iti doresti sa iubesti? Ceea ce raspunzi s-ar putea sa desluseasca ce a stat ascuns in subconstientul tau atata vreme. Accepta aceasta parte a adevarului si tine minte ca o data ce inveti sa fii sincera cu tine poti sa fii sincera cu ceilalti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Dragostea are ca fundatie adevarul.

2. Comunica adevarul celorlalte persoane pe masura ce le permiti ca si ei sa se exprime fata de tine prin acelasi adevar

Sa spui adevarul celuilalt uneori poate fi dificil si te pune intr-o pozitie vulnerabila. Iti asumi riscul sa fi gresit inteleasa sau ridiculizata dar este un process necesar in a invata cum sa iubesti. E cel mai bine sa sa-ti exprimi adevarul in scris sau fata in fata cu o alta persoana care stie sa asculte. Poti sa incepi prin a impartasi cu jurnalul tau ce ai descoperit. Dupa ce ai facut acest lucru, poti sa rogi persoana cu care vorbesti sa raspunda la aceleasi 3 intrebari la care ai raspuns si tu mai sus. Asta reprezinta calea spre o comunicare profunda.

Dragostea inseamna a accepta devarul celuilalt in aceasi masura in care il accepti pe al tau.

3. Evita sa ramai atasata de asteptari

Caria dentară – ce este și cum se tratează Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Ce inseamna asta? Deseori daca descoperi un adevar pe care nu l-ai asteptat, te poate determina sa opresti acest proces. Accepta situatia asa cum este pentru ca acceptarea reprezinta calea ta de a merge mai departe. Poate ca nu ai tot timpul controlul asupra a ceea ce se intampla in viata ta si daca te eliberezi de asteptari poti reactiona in concordanta cu situatia data. Poti controla raspunsurile tale la ceea ce intra in viata ta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri