Intreaga ta calatorie in aceasta viata presupune intelegerea. Suntem fiinte rationale si deseori pentru a putea imbratisa anumite lucruri in viata noastra primul pas este sa le intelegem. Sa intelegi natura dragostei si modurile de a iubi reprezinta cel mai important pas spre experimentarea ei.

Pur si simplu nu stii cum sa interactionezi, nu stii sa daruiesti neconditionat si iti proiectezi toate temerile si frustrarile asupra celorlati. Aparentele iti dau imaginea unei dive, dar nimeni nu stie ca dincolo de aceasta masca tu cauti arzator sentimentul care ti-a lipsit toata viata, care sa te faca completa. Se poate sa fie multe povesti de acest gen, se poate ca si tie sa iti fi lipsit inca de mica aceasta pagina care te-a invatat cum arata iubirea sau poate ca ai relatii cu astfel de oameni.

Lipsa tatalui care a plecat sau mediul familial dezbinat poate avea o mare influenta asupra personalitatii tale si cresti, te dezvolti si ajungi sa ai foarte multe lucruri de rezolvat. Pentru ca pe vremea cand ceilalti copii din jurul tau cresteau frumos si sanatos, tu cautai un substitut pentru lipsa de iubire. De asta spun ca toti copiii ar trebui sa creasca intr-un mediu cu ambii parinti, un mediu armonios si plin de iubire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Poti invata sa iubesti si sa atragi in viata ta iubirea insa de ce sa nu beneficiezi de acest drept , inca din copilarie? Meriti sa fi iubita, esti demna de iubire si orice sentiment ti s-ar fi inradacinat in suflet cum ca tu esti vinovata pentru ce a mers rau, nu are nici o fundatie. Deschide-ti sufletul si daruieste iubirea fara teama de a fi parasita si cu simtul meritului personal bine stabilit.

Poti sa-ti scrii intr-un loc unde sa vezi toata ziua un biletel care reintareste aceasta convingere. Frustrarea si viata traita in furie si resentimente nu iti va aduce nici o satisfactie. Lucru cu tine insuti, terapie, toate aceste lipsuri pot fi rezolvate. Noteaza-ti fraze care sa iti ajute inconstientul sa inregistreze aceasta noua convingere care ti-a fost modificata de evenimentele neplacute din viata ta: ‘’Merit sa fiu iubita’’!, ‘’Iubesc si sunt iubita’’. ‘’Aleg sa experimentez acest sentiment pe care il astept de o viata’’. Intr-o maniera sanatoasa, pura, independenta.

Caria dentară – ce este și cum se tratează Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri