5 Februarie 2020 publicat în Lifestyle 1494 share-uri

Din ce în ce mai mulți oameni sunt dispuși să chestioneze minciunile care le-au fost prezentate ca adevăr făcându-și un upgrade minții lor subconștiente.

3. Faptul că nu suntem suficienți.

Am fost învățați că trăim într-o lume unde nu sunt suficienți bani, nu e suficientă hrană, nu e suficientă iubire, nu e suficientă bucurie, etc. Prin urmare, nici noi nu suntem suficienți de inteligenți, de iubitori, de talentați, etc. Mentalitatea de lipsă sau insuficiență ne ține prizonieri în sistemul de gândire că trebuie să muncim mai mult, să depunem mai multe eforturi, să facem mai multe compromisuri ca să avem puțină fericire în viața noastră.

Adevărul e că te-ai născut suficient. Uită-te în ochii unui nou născut și nu vei vedea nimic altceva decât perfecțiune. Când te-ai născut, nu aveai nicio frică, nicio îndoială, niciun blocaj. Erai iubire și bucurie pură. Însă ca adult uiți toate acestea și ai nevoie să-ți aduci aminte cine ești cu adevărat. Din fericire, aceste amintiri pot fi reactivate la orice vârstă adultă. Și poți face asta cu ajutorul minții tale subconștiente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

de Nicoleta Drăghici

* Nicoleta Drăghici este Terapeut Certificat Transformare Rapidă. Această metodă combină principiile hipnoterapiei, psihoterapiei, programării neuro-lingvistice (NLP) și ale terapiei cognitiv-comportamentale (CBT). Este o terapie dinamică, capabilă să descopere cauza primară a situațiilor dificile din viața noastră. Terapia Transformațională Rapidă determină schimbări la nivel emoțional, psihologic și fizic, accesând programele aflate în subconștient.

Foto fr si main: By Lia Koltyrina /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri