5 Februarie 2020 publicat în Lifestyle 21 share-uri

Te caut așa de mult încât te sperii și fugi. Oprește-te! Învață să mă primești! Cum vom găsi limbajul nostru comun care să ne ducă pe amândoi, încătușați de degete pasionale, pe drumul cel bun!?

SOARE și ganduri oprite...

....și iubire călătoare; Soare și arsuri pe pielea mea, pe gânduri și în sânge-  învolburare vulcanică.

Te am, te las, te caut, mă oprești, nu mă mai dorești! Cuvintele noastre se opresc de zidurile ce am devenit;

Înțelegem emoțiile prin filtrul tachinărilor. Mă chemi când efectiv mă vindec de tine.

Te caut așa de mult încât te sperii și fugi. Oprește-te! Învață să mă primești!

Cum vom găsi limbajul nostru comun care să ne ducă pe amândoi, încătușați de degete pasionale, pe drumul cel bun!?

Încercam mult prea mult și poate… bunul ce ne pare bun, nu e nicicum.  Vreau să rămâi, vreau să mă înțelegi și limbajul nostru să unească lumi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă

Diplomația inimilor, înțelegerea arterelor, pulsul venelor, liniștea gândurilor; adevărul privirilor... ale noastre.

Foto: By 4 PM production /Shutterstock

Lasă-mă să îți privesc ochii, luându-ți tâmplele între palme! Calmează-mi sufletul luându-mă în brațe! Cu foc și din cenușă- renascut-au viețile noastre!

Tu azi aici, eu la tine- când primăvara își va ridica aripa- să facem țăndări fricile și prin simțirea noastră să ridicăm geana peste eternitatea clipei. Simte-mă! Mă doare gândul în care îmi scriu trăirea și ești atâta de departe.....

Cerul încetează să vorbească prin curcubeie, limbajul lui sunt norii și păsările călătoare - aș vrea să mă rostogolesc  la tine printr-un curcubeu și punctele noastre de sprijin să nu ne mai fie orașele aruncate la margini de țară.

Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Pășesc pe bulevarde umede și simt cum sufletul te doare. Iubire - e trecut totul și totul a început din nou, căci vindecarea noastră începe, acolo si acum, când ne-am îngăduit să ne fim din nou: Tachinare și plăcere, intelegere și tăcere
 Geană
 Vis.
 37, 35, 36- deschis

* Un articol de Alexandra Șerbanviatanevindeca

https://www.facebook.com/ViataNeVindeca

Foto fr si main: By Lolostock /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri