4 Decembrie 2019 publicat în Lifestyle 10 share-uri

Luna decembrie este una plină de evenimente pentru care trebuie să te pregătești așa cum se cuvine.

N-ai vrea să arăți doar bine, ci să fii de-a dreptul WOW și toată lumea să întoarcă privirea spre tine, când intri pe ușă. Iată ce ai de făcut...

Pregătește-te să strălucești

În primul rând, trebuie să pregătești terenul. Asigură-te că nu-ți lipsește nimic și că ai totul la îndemână. Vestimentația, machiajele și tot ce ai de gând să iei la petrecere trebuie să fie la locul lor cu cel puțin două ore înainte de startul evenimentului.

După un duș fierbinte, podoaba capilară va deveni principala ta preocupare. Usucă-ți șuvițele bine și apoi gândește-te la coafura care te va scoate în evidență. Atenție însă! Dacă ai o rochie sau un top cu umerii goi, este indicat să-ți prinzi părul. Dacă vrei bucle perfecte, folosește peria rotativă de la BaByliss. Cocul spaniol poate fi o alegere inspirată și nu uita de accesorii. O bijuterie pentru păr te va scoate cu siguranță în evidență.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Machiajul, cheia către succes

Este necesar să adaptezi make-upul temei petrecerii. Începe prin aplicarea bazei și folosește un fond de ten cu putere mare de acoperire sau un corector, pentru a scăpa de cearcăne și eventualele pete pigmentare. Trebuie să-ți pui ochii în valoare! Dacă ești brunetă, nu ezita să apelezi la machiajul smokey eyes. În cazul în care ești  blondă sau șatenă, ți se va potrivi de minune machiajul natural sau cel în stilul Marilyn Monroe. Iar dacă ești roșcată, nu ezita să folosești fardul în nuanțe de verde sau maro.

Pentru petrecerea de Revelion, nu ezita să porți nuanțe metalice de auriu, argintiu și bronz. O altă opțiune recomandată de specialiști ar fi machiajul cat eyes cu puțin glitter. De asemenea, e cel mai bun moment să apelezi la genele false.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Buzele pline sunt seducătoare. Dacă nu le ai chiar așa, poți redesena conturul puțin peste linia naturală, iar în partea centrală ar trebui să aplici gloss. Folosește rujuri mate, în culori inedite, precum cea a prunei sau a fructelor de pădure. Nu uita la final de pudră și de spray-ul fixator pentru ca machiajul tău să reziste.

Ținuta și atitudinea te vor scoate în evidență

Alegerea ținutei este foarte importantă! Trebuie să te simți bine, dar, mult mai important, să arăți perfect. Și la acest capitol, contează foarte mult genul petrecerii. Alege culoarea care te prinde cel mai bine, dar nu uita că negrul rămâne mereu la modă. Rochiile elegante nu sunt singurele opțiuni. Poți încerca și o fustă scurtă, cu un top care să-ți scoată formele în evidență.

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Acordă atenție și accesoriilor și ai grijă cum le asortezi. Nu exagera totuși la acest capitol. Chiar dacă participi la petrecerea de Crăciun, nu trebuie să te transformi într-un pom de Crăciun. Bijuteriile din aur și argint sunt cele mai indicate pentru petrecerile de final de an.

Și nu în ultimul rând, trebuie să fii tu însăți! Să te simți bine în propria piele și să ai încredere în forța ta de seducție. Atitudinea te va scoate în evidență, iar felul tău de a fi te va face cu adevărat WOW.

Sursa foto: Image by Анастасия Гепп from Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri