13 Noiembrie 2019 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Campania de reduceri de Black Friday 2019 la Fashion Days a început pe 13 noiembrie, iar retailerul are 1,5 milioane de produse în ofertă.

Dacă ai așteptat Black Friday 2019 la Fashion Days care să faci schimbări în garderobă, am strâns pentru tine câteva produse pe care le poți purta în urmtoarele tale călătorii.

Hanorac cu imprimeu Levi’s

Este negru, așa că ține la tăvăleală pe drum, din bumbac, are o croială lejeră și unde mai pui că nu-i lipsesc buzunarele. Poți cumpăra hanoracul de la Fashion Days de Black Friday 2019 ca să te îmbraci confortabil pentru călătoriile viitoare.

Blugi skinny crop cu talie înaltă

Sunt albastri, au model uni și au o compoziție de 94% bumbac. Îi poți purta atât pe drum, cât și dacă ai o deplasare cu jobul și trebuie să mergi la o întâlnire: cu un sacou și un tricou sau o cămașă ești ready to go fără prea multe bătăi de cap. Îi găsești în oferta de Black Friday 2019 la Fashion Days.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Geacă impermeabilă cu glugă și umplutură de puf

Nu e chiar de geacă de iarnă la noi, dar poate vei călători într-un oraș ceva mai friguros. Pregătește-te din timp pentru următoarea călătorie din iarna asta și ia-ți la reducere de Black Friday la Fashion Days o haină potrivită. Unde mai pui că are și glugă, așa că dacă dai de viscol ești gata să-l înfrunți.

Ghete din piele decorate cu nituri Tenexy

Completează ținuta de călătorie și cu niște ghete dn piele. Le poți purta chiar și la o întâlnire de business așa că nu mai sta pe gânduri și comandă-le la ofertă la Fashion Days Black Friday 2019.

----

Black Friday 2019 - haine de firmă cu prețuri reduse la Answear

Nu poate fi o campanie de Black Friday 2019 fără reducerea prețurilor la haine și încălțăminte de firmă. Retailerul Answear anunță campania de reduceri ce începe azi, pe 12 noiembrie și se termină pe 16 noiembrie.

În perioada 12 - 16 noiembrie clienții Answear pot profita de reduceri de până la -70% pentru produsele din mai multe colecții. Magazinul a pregătit oferta și sunt disponibile reduceri de preț la diferite piese de îmbrăcăminte și încălțăminte atât pentru femei, cât și pentru bărbați

Black Friday 2019 - haine și încălțăminte pentru ea

Pulover Amber - Medicine

Acest pulover din colecția Medicine este un model cu guler pe gât confecționat din tricot subțire. Este un model de folf cu fason mulat și tricot neted. Este o piesă elegantă pe care o poți purta atât la o petrecere, cât și la birou. Poți cumpăra puloverul la reducere de Black Friday 2019 la Answear.

Geacă Vero Moda

Vine iarna și trebuie să te protejezi de frig și de zăpadă, dar asta nu înseamnă că trebuie să porți haine grele. Această geacă din colecția Vero Moda este ușoară cu căptușeală ce-ți va ține de frig. Geaca este cu închidere cu fermoar, buzunare oblice și încheiere cu fermoar. Găsești geaca la reducere de Black Friday 2019 la Answear aici.

Pantofi sport - Love Moschino

Acești pantofi din colecția Love Moschino sunt confecționați dintr-o combinație de material sintetic, textil cu piele naturală, talpa este din gumă, iar interiorul textil. La exterior avem și piele întoarsă și imitașie de piele. Poți cumpăra pantofii de la Answear la reducere de Black Friday de aici.

Vezi si genti la reduceri de Black Friday sau ceasuri la reducere

In plus, daca iti doresti un colt de relaxare mai frumos, pe elefant gasesti masute de cafea la reducere de Black Friday

Foto fr si main: By pyrozhenka /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri