BestValue dedică o campanie de Black Friday cu reduceri exclusive pentru călători.

Mai exact, în magazinele duty free din aeroporturi și în online, pe BestValue.eu, poți găsi pe 15 noiembrie 2019 mii de produse premium și de lux cu reduceri ce ajung la 60% - special pentru tine.

Black Friday începe anul acesta pe 15 noiembrie pe BestValue și se promit discounturi de până la 60%. Nu trebuie sa fii amatoare de reduceri, ca să recunoști un deal bun atunci când se întâmplă. Așa se face că de Black Friday la BestValue.eu poți găsi parfumuri, cosmetice premium, produse de îngrijirea pielii, accesorii și genți de firmă, băuturi, dulciuri și jucării la prețuri „prietenoase”.

Fie că sunt cadouri pentru tine sau atenții pentru cei dragi, găsești garantat ceva care să te încânte. Ofertele sunt disponibile atât în magazine, cât și online pe BestValue.eu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Black Friday la BestValue în VIP Lounge – acces în avans în duty free-ul online cu extra reducere

Există și opțiunea de acces prioritar, cu 3 ore înaintea celorlalți, încă din 14 noiembrie, de la ora 21:00. Pentru că meriți ceva răsfăț, așa că de ce nu? Mai exact, dacă vrei să faci ceva cumpărături în avans, BestValue asigură acces în Black Friday VIP Lounge înainte de a se da startul oficial campaniei generale.

Pentru a putea profita de această facilitate, trebuie să te înscrii pe site până pe 14 noiembrie, ora 10:00, prin abonare la newsletter (ca să afli 9 dintre produsele-vedetă de Black Friday, în exclusivitate + alte chestii cool cu tips&tricks) și în baza unei rezervări de zbor sau a unui bilet de avion valabil cu o dată de zbor ulterioară zilei de 15 noiembrie 2019.

Plus că, dacă ești înscris în VIP Lounge, obții garantat și un voucher extra cu 5% discount, unul care se cumulează cu celelalte reduceri anunțate pentru Black Friday 2019. Pretty cool, right?

Adică ai și exclusivitate pentru top 9 produse-vedetă în cadrul campaniei, alese dintre cele 5000 articole premium ce vor avea discount. Vor fi incluse în campanie și noutăți, ediții exclusive pentru călători, parfumuri niche alese special pentru tine și branduri de lux care au cucerit pe toată lumea deja.

Te poți inscrie-te aici în Black Friday VIP Lounge la BestValue

Privilegii exclusive de Black Friday la BestValue.eu, obținute rapid

Pentru că de Black Friday contează să fii cât mai rapid, ca să te asiguri că nu ratezi ceva, cel mai sigur lucru pe care îl poți face pentru a nu pierde din promoție ceea ce îți place este să adaugi din timp produsele preferate în Whishlist. Astfel, de Black Friday, le ai deja în contul tău de pe BestValue.eu și nu va trebui decât să finalizezi comanda când se dă startul reducerilor.

Iar această acțiune îți garantează și faptul că ai deja ceva rezerve pentru lista de cadouri - că tot se apropie sărbătorile de iarnă. Totul la prețuri duty free foarte bune, la care se adaugă reducerile de Black Friday. Pe scurt: creare cont, salvare parola și date personale (adrese, nume, contact) din timp. Apoi cumperi și aștepți – nu mult, că se mișcă repede lucrurile. Ca și imaginația care ne poartă prin diverse aeroporturi cu scenarii de aventuri.

Cumpărăturile de Duty Free – offline și online – sunt o experiență extraordinară pentru clienții BestValue. Astfel că poți beneficia de Priority Access de Black Friday 2019, obții un voucher cu 5% reducere extra, pe lângă livrare gratuită la orice comandă indiferent de valoare, iar prețurile de achiziție sunt cele de aeroport – dedicate exclusiv călătorilor.

Pregătește-te pentru Black Friday pe BestValue

BestValue este singurul brand de Travel Retail din România, având magazine în cele mai mari aeroporturi din țară. În portofoliul său sunt incluse diverse cosmetice și produse de beauty: parfumuri, produse de îngrijire a pielii, machiaj, băuturi, accesorii, dulciuri și jucării.

Partea cea mai cool, dragă iubitoare de shopping, este că se adaugă periodic branduri premium și de lux pentru tine sau prietenele tale. Printre beneficii unice se numără:

  • posibilitatea de comandă online a produselor înainte de a ajunge in aeroport; chiar de când se cumpară biletul de avion.
  • disponibilitate de timp îndelungat pentru cumpărături: respectiv pe perioada valabilitatii biletului de avion (valid din momentul cumpărării până în ziua zborului, la ora 23:59).
  • prețurile sunt în regim duty free, ceea ce înseamnă că sunt cu -40% mai mici decât ce este disponibil în piața locală
  • livrarea este gratuită, oriunde în țară, indiferent de valoarea comenzii făcute
  • acumularea de puncte de fidelitate în First Club, care se pot folosi la achiziționarea de produse în comenzi ulterioare.    

Descopera si genti la reducere de Black Friday pe elefant sau ceasuri de firma la reducere

Foto fr si main: By fiphoto /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri