Vreau doar sa cresc in pace si bucurii alaturi de tine, omul pe care-l iubesc si care imi aduce armonie fara a-mi cere sa fiu mai mult ori mai putin.

Si poate ca...

…stiu eu? Cati dintre voi v-ati dorit mai mult? Cati NU si v-ati bucurat doar cu ce e si aveti acum, pe acest pamant!?

…cati ati fost respinsi fiindca nu v-ati dorit mai mult si v-ati bucurat doar pentru ceea ce sunteti acum!?

Sa vrei mai mult sau sa accepti ce e?

Esantioane de oameni...

Este iubirea masurata prin telul persoanei!? Sper sa nu, desi mi s-a aratat in 3 decenii ca departajarea se face in functie de cat de sus tintesti.

Foto: By Volodymyr Tverdokhlib /Shutterstock

Si atunci tu pe mine ma iubesti sau doar cat de sus vreau sa ajung sa stralucesc?

Spune-mi adevarul! Spune-mi doar ceea ce simt inima si sufletul tau, nu mintea, ratiunea si felul cum ne cuplam la "ce vrea societatea", la "asa da, asa nu" sau la "esti facut doar ca sa vrei".

Detestam putinul si nu ne mai ajunge multul. Niciodata nu e de ajuns. Fiindca, doar se stie, se poate si mai bun, si mai mult. Cum sa nu vrei sa fie!?

Vrem intai sa iubim sau vrem sa ne implinim financiar!? Personalitati si dorinte, lipse si visuri, dorinte a fi implinite.

Programe familiale!?

Vreau doar sa cresc in pace si bucurii alaturi de tine, omul pe care-l iubesc si care imi aduce armonie fara a-mi cere sa fiu mai mult ori mai putin.

Asa cum sunt eu e bine, iar ce iti doresti te face sa te recunosti in tine. Te rog doar, nu te lasa tras(a) spre ceea ce nu iti face bine.

Asculta vocea din tine!

* Un articol de Alexandra Serbanviatanevindeca

https://www.facebook.com/ViataNeVindeca

Foto fr si main: By Syda Productions /Shutterstock


Vizionare placuta

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Tu pe mine ma iubesti sau doar cat de sus vreau sa ajung sa stralucesc?.