12:09, 19 Septembrie 2019 publicat în Lifestyle 773 share-uri

Din punct de vedere spiritual, cristalele sunt forme de energie potente care ne pot ajuta în diverse etape ale evoluției personale. Ce cristal alegi?

La nivel spiritual, cristalele sunt forme de energie potente care ne pot ajuta în diverse etape ale evoluției personale sau pot reprezenta forme de sprijin spiritual permanent, în funcție de rezonanța pe care fiecare o simte față de acestea. În plan fizic, aceste energii se exprimă sub forma unor cristale atrăgătoare prin culori, forme, fascinând dintotdeauna ochiul uman.

TEST - 3 CRISTALE VINDECĂTOARE: Piatra pe care o alegi indică ce vindecare energetică ai nevoie

Imagine st. si imagine 1 sus: OLaLa Merkel/ Shutterstock și Mehmet Gokhan Bayhan/ Shutterstock

Citeste si:
Test de cultură generală: Din ce zonă a țării provin aceste...
Test de cultură generală: Din...

1. Ametistul - Energia vindecătoare a protecției și trezirii spirituale

Ametistul este una dintre cele mai populare si potente cristale, datorita versatilității sale.

Puterea acestei pietre este aceea a vindecării, a curățării și protecției. Dacă ai ales această piatră, ai nevoie de o perioadă intensă de vindecare.

Citeste si:
Parpiro. O mască de calitate înseamnă un copil protejat.
Parpiro. O mască de calitate...

Nevoia de protecție înseamnă a ne face bine la nivel emoțional și spiritual; pentru că dorindu-ne această formă de energie, începem să simțim, la nivel intuitiv că merităm să ne simțim îngrijiți în viață.

Nu degeaba, ametistul mai este asociat și intuiției, cât și puterii de a deschide ființa umană către o perspectivă mult lărgită asupra Universului, prin deschiderea Celui de-al Treilea Ochi. Ai nevoie de piatra de ametist oricând în viața ta se petrece ceva care te face să pierzi contactul cu claritatea mentală și spirituală. Ametistul ne ajută să ne păstrăm calmul și claritatea.

Dacă intuitiv și tu ai ales această piatră, acesta poate fi un semn că ai nevoie de mai multă protecție în viața ta. Acest lucru este de asemenea important dacă te simți sensibilizat/ă în relație cu emoțiile persoanelor din jurul tău. În general, persoanele empatice rezonează foarte tare cu această piatră, pentru că au nevoie de sprijin spiritual și energetic spre a reuși să pună bariere emoțiilor copleșitoare ce le pot simți din partea celorlalți.

Energia cristalului ametist te poate sprijini atunci când a venit momentul să te rupi de vechi moduri de a fi, devenite nefolositoare. Folosește această piatră în perioade de tranziție și dezvoltare personală accelerată pentru protecție și sprijin. Dacă vrei să renunți la obiceiuri și/sau gânduri nocive și să înveți obiceiuri mai sănătoase, ametistul este potrivit ca amuletă.

Citește mai departe despre lapis lazuli >>>


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri