19 Septembrie 2019 publicat în Lifestyle 978 share-uri

Din punct de vedere spiritual, cristalele sunt forme de energie potente care ne pot ajuta în diverse etape ale evoluției personale. Ce cristal alegi?

TESTUL CRISTALELOR VINDECĂTOARE

2. Lapis Lazuli - Energia vindecătoare a autenticității și înțelepciunii

Lapis Lazuli este o piatră asociată cu vorba înțeleaptă și cu adevărul.

Încurajează exprimarea de sine și ne ajută să revelăm adevăratul nostru sine și adevăratele noastre gânduri.

Această piatră este asociată cu a-5a Chakra, cea asociată vorbirii, integrității, onestității și sincerității. Este de asemenea centru energetic al ființei noastre care ne inspiră să arătăm înțelepciune, idei, creativitate.

Dacă te-ai simțit în mod particular atras/ă de această piatră, atunci acesta poate fi un semn că ar trebui să fii mai sincer/ă față de tine însuți/însăți sau ceilalți. Dacă există o discuție foarte dificilă pe care trebuie să o ai, chiar și dacă această discuție este chiar cu tine, acesta este un semn că trebuie să începi o căutare a adevărului, să înțelegi cum te poziționezi în situația daată și ce ai nevoie ca să fii împăcat/ă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari

Foto: Oliver Mohr/ Shutterstock

Această piatră este o piatră a autenticității care ne ajută să depășim măștile ce le purtăm în relație cu noi sau ceilalți. E un cristal care ne ajută să pătrundem în lumea umbrelor noastre pentru a duce lumină, claritate și adevăr.

Care este adevărul pe care îl ascunzi de tine și de ceilalți? Unde și când bați în retragere pentru a evita discuțiile incomode care relevă adevărate sentimente și gânduri? Dacă există ceva ce ai vrea să transmiți unei persoane și îți stă pe inimă, imaginează-ți că se află chiar acum în fața ta și că îi spui clar și răspicat, tot ce ai pe suflet.

La sfârșit, trimite acelei persoane energie pozitivă sau spune o rugăciune pentru aceasta.

De asemenea, este posibil să fi atras această piatră și dacă deții o înțelepciune sau cunoaștere pe care trebuie să o oferi și împarți cu lumea. Așadar, dacă în acest moment te afli într-un moment de creativitate și expansiune, folosește această piatră spre a-ți fi sprijin energetic.

Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? A contat cine a zbierat mai tare 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Citește mai departe despre lepidolit >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri