Cele 7 Legi spirituale ale săptămânii care activează Legea Atracției

12:04, 8 Aprilie 2019 publicat în Lifestyle117 share-uri

Dacă le vei pune în practicaă, vei realiza ca poți manifesta absolut tot ceea ce ai visat.

Cele 7 legi spirituale ale Săptămânii sunt principii pe care le poți folosi pentru a-ți activa spre îndeplinire cele mai profunde dorințe, cu bucurie și ușurătate. Dacă le vei pune în practicaă, vei realiza ca poți manifesta absolut tot ceea ce ai visat.

Aceste 7 legi nu sunt dificil de pus în aplicare sau misterioase în vreun fel. Oricine le poate practica și înțelege. Poți începe de acum.  :)

Citeste si:
Patru uimitoare metode de înfrumusețare cu balsam de buze
Patru uimitoare metode de...

Cele 7 Legi spirituale ale săptămânii care activează Legea Atracției

Luni: Legea DĂRUIRII

Astăzi fă un cadou oricărei persoane pe care o întâlnești: un compliment, o floare, un zâmbet, o încurajare. La rândul tău, primește cu grație orice dacou. Fă ca abundența și bunătatea să circule oferind dragoste și afecțiune, apreciere și bunătate.

Marți: Legea Karmei

Foto: By T. L. Furrer /Shutterstock

Citeste si:
5 Soluții naturiste pentru a scăpa de PUNCTELE NEGRE
5 Soluții naturiste pentru a...

Fiecare acțiune generează o forță de energie și se întoarce către noi în moduri asemănătoare. Alege acțiuni care să îți aducă bucuria și succesul. Dacă validezi succesul altora, te asiguri de succesul și fericirea care se întoarce asupra ta.

Miercuri: Legea UȘURĂTĂȚII

Acceptă oameni, situații și evenimente așa cum ele se întțmplă. Ia-ți responsabilitate asupra vieții și situațiilor pe care le vezi ca fiind problematice. Eliberează-te de nevoia de a-ți apăra cu orice preț punctul de vedere.

Joi: Legea INTENȚIEI ȘI A DORINȚEI

Mecanismul intenției și al dorinței poartă cu sine și împlinirea, manifestarea în realitate a ceea ce îți dorești. Ai încredere că există un motiv pentru care lucrurile nu se desfășoară așa cum îți dorești.

Vineri:  Legea DETAȘĂRII

Permite-ți ție și celorlalți libertatea de a fi așa cum vă doriți. Nu forța soluții – permite soluțiilor să apară în mod spontan și fără efort, prin non-judecată.

Sâmbătă: Legea Darmei

Caută Sinele Tău superior. Descoperă talentele tale unice. Întreabă-te cum poți să servești Umanitatea. Folosește-ți talentele unice spre a-i servi pe ceilalți, ceea ce îți va aduce abundență nelimitată și o stare de extaz.

Duminică: Legea Purei Prezențe

Fă-ți timp pentru a sta în liniște. Meditează sau roagă-te 30 de minute pe zi. Fii martor/ă la inteligența care se manifestă în fiecare ființă vie. Practică non-judecata.

Îți recomandăm și: Cele 5 Convingeri ale lui Deepak Chopra

Înțelege Legea Atracției - cea mai puternică Lege din Univers

Legea Atracției: 9 greșeli pe care le facem și astfel Universul nu lucrează în favoarea noastră

Foto homepage: By aradaphotography /Shutterstock

Un articol via chopra.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri