8 Aprilie 2019 publicat în Lifestyle 178 share-uri

Dacă le vei pune în practicaă, vei realiza ca poți manifesta absolut tot ceea ce ai visat.

Cele 7 legi spirituale ale Săptămânii sunt principii pe care le poți folosi pentru a-ți activa spre îndeplinire cele mai profunde dorințe, cu bucurie și ușurătate. Dacă le vei pune în practicaă, vei realiza ca poți manifesta absolut tot ceea ce ai visat.

Aceste 7 legi nu sunt dificil de pus în aplicare sau misterioase în vreun fel. Oricine le poate practica și înțelege. Poți începe de acum.  :)

Cele 7 Legi spirituale ale săptămânii care activează Legea Atracției

Luni: Legea DĂRUIRII

Astăzi fă un cadou oricărei persoane pe care o întâlnești: un compliment, o floare, un zâmbet, o încurajare. La rândul tău, primește cu grație orice dacou. Fă ca abundența și bunătatea să circule oferind dragoste și afecțiune, apreciere și bunătate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume  7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Marți: Legea Karmei

Foto: By T. L. Furrer /Shutterstock

Fiecare acțiune generează o forță de energie și se întoarce către noi în moduri asemănătoare. Alege acțiuni care să îți aducă bucuria și succesul. Dacă validezi succesul altora, te asiguri de succesul și fericirea care se întoarce asupra ta.

Miercuri: Legea UȘURĂTĂȚII

Acceptă oameni, situații și evenimente așa cum ele se întțmplă. Ia-ți responsabilitate asupra vieții și situațiilor pe care le vezi ca fiind problematice. Eliberează-te de nevoia de a-ți apăra cu orice preț punctul de vedere.

Joi: Legea INTENȚIEI ȘI A DORINȚEI

Mecanismul intenției și al dorinței poartă cu sine și împlinirea, manifestarea în realitate a ceea ce îți dorești. Ai încredere că există un motiv pentru care lucrurile nu se desfășoară așa cum îți dorești.

7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

Vineri:  Legea DETAȘĂRII

Permite-ți ție și celorlalți libertatea de a fi așa cum vă doriți. Nu forța soluții – permite soluțiilor să apară în mod spontan și fără efort, prin non-judecată.

Sâmbătă: Legea Darmei

Caută Sinele Tău superior. Descoperă talentele tale unice. Întreabă-te cum poți să servești Umanitatea. Folosește-ți talentele unice spre a-i servi pe ceilalți, ceea ce îți va aduce abundență nelimitată și o stare de extaz.

Duminică: Legea Purei Prezențe

Fă-ți timp pentru a sta în liniște. Meditează sau roagă-te 30 de minute pe zi. Fii martor/ă la inteligența care se manifestă în fiecare ființă vie. Practică non-judecata.

Îți recomandăm și: Cele 5 Convingeri ale lui Deepak Chopra

Înțelege Legea Atracției - cea mai puternică Lege din Univers

Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Legea Atracției: 9 greșeli pe care le facem și astfel Universul nu lucrează în favoarea noastră

Foto homepage: By aradaphotography /Shutterstock

Un articol via chopra.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri