12:06, 22 Iunie 2015 publicat în Lifestyle 183 share-uri

Descoperiti care sunt cele 5 lectii de viata pe care Deepak Chopra le dezvaluie in noua sa carte "The 13th disciple":

Arianna Davis, editor al revistei oprah.com, impartaseste cititorilor publicatiei 5 lectii de viata care pot fi desprinse din noua carte a lui Deepak Chopra “The 13th Disciple: A Spiritual Adventure”. Descoperiti care sunt cele 5 lectii de viata ale lui Deepak Chopra.

5 lectii de viata de la Deepak Chopra

via http://www.oprah.com

Citeste si:
Psiholog Școala de Valori -sfaturi pentru elevii care se pregătesc...
Psiholog Școala de Valori...

1. Credinta face toate lucrurile posibile

Foto: Inima, iubire @Shutterstock

Certitudinea interioara ca exista ceva acolo, dincolo de evenimentele din viata noastra – indiferent ca este Dumnezeu, univers, religie sau orice in care crezi - ia de pe umerii nostri presiunea de a incerca sa deslusim totul. Nu este necesar sa detin toate raspunsurile, aceasta convingere ma face sa ma simt mai putin nesigur.

Citeste si:
Grupul LEGO introduce modul 2-player în universul LEGO Super Mario
Grupul LEGO introduce modul...

2. Meditatia nu trebuie sa fie dificila

Multi oameni fac eforturi pentru a medita deoarece se concentreaza doar asupra rezultatului final sau isi fac griji in privinta a ceea ce se presupune ca ar trebui sa faca. Dar nu trebuie sa se rezume totul la cum sa iti golesti mintea de continut. Pur si simplu stai. Fii calm. Bineinteles ca mintea ta nu va fi complet tacuta la inceput, insa daca continui sa practici, iti vei gasi linistea.

3. Nu vom rezolva niciodata misterul existentei prin stiinta

Desigur, stiinta este extraordinara, dar este doar o harta. Nu ne dezvaluie destinatia sau opririle pe care le facem de-a lungul drumului. Ganditi-va de exemplu la dragoste. Este o enigma pe care nu o putem cuantifica sau dovedi, insa exista si face ca viata sa aiba sens.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri