Descoperiti care sunt cele 5 lectii de viata pe care Deepak Chopra le dezvaluie in noua sa carte "The 13th disciple":

Arianna Davis, editor al revistei oprah.com, impartaseste cititorilor publicatiei 5 lectii de viata care pot fi desprinse din noua carte a lui Deepak Chopra “The 13th Disciple: A Spiritual Adventure”. Descoperiti care sunt cele 5 lectii de viata ale lui Deepak Chopra.

5 lectii de viata de la Deepak Chopra

via https://www.oprah.com

1. Credinta face toate lucrurile posibile

Foto: Inima, iubire @Shutterstock

Certitudinea interioara ca exista ceva acolo, dincolo de evenimentele din viata noastra – indiferent ca este Dumnezeu, univers, religie sau orice in care crezi - ia de pe umerii nostri presiunea de a incerca sa deslusim totul. Nu este necesar sa detin toate raspunsurile, aceasta convingere ma face sa ma simt mai putin nesigur.

2. Meditatia nu trebuie sa fie dificila

Multi oameni fac eforturi pentru a medita deoarece se concentreaza doar asupra rezultatului final sau isi fac griji in privinta a ceea ce se presupune ca ar trebui sa faca. Dar nu trebuie sa se rezume totul la cum sa iti golesti mintea de continut. Pur si simplu stai. Fii calm. Bineinteles ca mintea ta nu va fi complet tacuta la inceput, insa daca continui sa practici, iti vei gasi linistea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

3. Nu vom rezolva niciodata misterul existentei prin stiinta

Desigur, stiinta este extraordinara, dar este doar o harta. Nu ne dezvaluie destinatia sau opririle pe care le facem de-a lungul drumului. Ganditi-va de exemplu la dragoste. Este o enigma pe care nu o putem cuantifica sau dovedi, insa exista si face ca viata sa aiba sens.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri