24 Aprilie 2018 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Am fost învățați că suntem niște victime ale vieții, dar această credință este în mod fundamental greșită. Viața nu ți se întâmplă, viața îți răspunde. Viața este imparțială, ea răspunde mereu vibrației noastre și nivelului de conștiință pe care îl avem.

Legea Atracției - cea mai puternică Lege din Univers

O persoană care are conștiința unei persoane bogate generează abundență, iar o persoană cu o conștiință a saraciei… generează mai multă sărăcie în viața sa. Viața urmează mereu traiectoria pe care tu o generezi. Viața nu ți se întâmplă, tu o faci să se întâmple.

Cea mai puternică lege din Univers este Legea atracției. Foarte mulți oameni nici măcar nu știu că această lege există și mulți nu știu cum să se folosească de ea, în avantajul lor.

Dar conform acestei legi, care mai este cunoscută și ca LEGEA OGLINDIRII sau LEGEA MANIFESTĂRII, nu este absolut nimic pe lume din ceea ce nu poți îndeplini, dacă înțelegi cum să folosești această lege.

Foto: Shutterstock

Legea atracției este atât de puternică încât ne oferă posibilitatea de a da formă vieții noastre așa cum noi ne dorim noi, căci Universul suntem noi.

Suntem co-creatori cu Dumnezeu, nu niște păpuși trase de sfori care trebuie să aștepte ca lucrurile să se întâmple. - Leo Booth

Cea mai importantă lege din Univers: Ce este Legea atracției?

Legea atracției este o lege universală, sau un principiu universal, care se manifestă mereu, indiferent dacă noi suntem conștienți de acest lucru sau nu. Este un principiu cunoscut de multă vreme de oameni cu înclinații metafizice și spirituale. Atunci când înțelegem că absolut tot ceea ce ne înconjoară este vibrație, înțelegem că  atragem în viețile noastre absolut orice intră în concordanță cu vibrația gândurilor și sentimentelor pe care le avem, adică acele lucruri asupra cărora ne concentrăm atenția, în mod constant. Gândurile pe care le generăm cel mai des, sentimentele pe care le avem cel mai des… atrag întâmplări care intră în acord cu acestea. Precum un magnet, aceste gânduri și emoții, atrag evenimente care au exact aceeași frecvență energetică. Ce trebuie să înțelegem este că imaginile și filmele mentale pe care le derulăm în mințile noastre devin în final manifestări fizice.

Universul răspunde practic, vibrației noastre, fără să intervină în vreun fel în ceea ce manifestăm noi. Universul este imparțial, Universul nu judecă în niciun fel.

Ne oferă exact acele lucruri cu care noi rezonăm. Nu contează cât de buni suntem, ci care este vibrația noastră dominantă. Dacă avem gânduri și sentimente de lipsă și sărăcie, Universul răspunde acestei vibrații dominante din noi înșine...

Pentru că nu înțelegem această lege, ajungem să ne considerăm nedreptățiți și uneori îl învinuim pe Dumnezeu pentru toate nefericirile… fără să știm că noi suntem sursa problemelor noastre, din cauza gândirii noastre negative dominante. 

Când înțelegi Legea Atracției, viață începe să lucreze pentru tine, nu împotrivă ta. - YouAreCreators

Realitatea ta se schimbă atunci când începi să îți schimbi vocabularul și credințele interioare. Spune în loc de "Vreau să devin un om de success", "Sunt un om de succes". Traiește ca și când această realitate ar fi deja palpabilă! Realitatea exterioară va urmă această vibrație. Când schimbi felul cum te gândești în legătură cu ține însuți, îți schimbi vibrația și începi să simți că fiind foarte auhentic, succesul pe care vrei s ail manifești în viață ta. 

 Un alt mod prin care poți să te gândești la Legea Atracției, este că această este o oglindă care reflectă imaginea pe care tu o ai. 

 Legea atracției nu îți poate spune NU. Nu este nimic mai mult decât o oglindă care reflectă energia pe care tu o generezi. 

Trebuie să nu uităm niciodată că noi de fapt, co-creăm realitatea în care trăim, împreună cu Universul sau cu Dumnezeu. 

Foto homepage: Shutterstock/ Subbotina Anna

Citește mai departe ca să înțelegi cum să activezi Legea atracției >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri