4 Februarie 2019 publicat în Lifestyle 37 share-uri

Am pus la cale un plan matinal care să îți ofere o doză zilnică de energie și entuziasm.

Da, știm: nu ești nici pe departe o persoană matinală. Însă diminețile au un rol foarte important în viața ta, pentru că ele dau tonul zilei. Iar dacă nu îți începi dimineața cum trebuie, știm cu toții că sunt șanse mari ca lucrurile să meargă pe dos și în continuare.

Pentru a nu se întâmpla asta, am pus la cale un plan matinal care să îți ofere o doză zilnică de energie și entuziasm. Urmează pașii de mai jos și diminețile tale nu vor mai fi atât de complicate.

Fă-ți un playlist vesel

Creează un nou album pe Spotify sau orice altă aplicație muzicală folosești și selectează cel puțin douăzeci de cântece care te înveselesc de fiecare dată când le asculți. Dă-i play de îndată ce oprești alarma și o să vezi că te vei trezi cu un cu totul alt tonus.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Caria dentară – ce este și cum se tratează 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

În felul acesta, îți vei începe dimineața cântând - pentru că e greu să nu fredonezi măcar un refren al pieselor tale preferate - și vei avea mai mult chef și dispoziție pentru o nouă zi.

Bea o cafea bună

Cât îți asculți playlistul matinal, pregătește-ți și o ceașcă de cafea la espressor, pentru a te bucura din plin efectele benefice ale cofeinei. Pe lângă faptul că îți oferă un boost de energie, grație substanțelor care stimulează funcțiile cognitive și metabolismul, cafeaua este și o sursă foarte bună de antioxidanți (polifenoli, flavonoizi) care îți protejează celulele corpului.

În plus, cafeaua de dimineață este un ritual în sine. Este momentul în care afli știrile și noutățile, poate chiar citești și câteva pagini dintr-o carte, arunci un ochi pe mail și îți faci lista cu task-urile pe care le ai de îndeplinit. Practic, cel mai bun start pentru o nouă zi!

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

Fă câteva exerciții

Da, știm că numai de sport nu ai nevoie la primele ore, când de-abia îți faci curaj să te dai jos din pat, dar nu te gândi că trebuie să te apuci de un antrenament cardio intens. Sunt suficiente și 15 minute de mișcare în fiecare dimineață.

Sportul matinal îți activează metabolismul și îți oferă o doză considerabilă de energie fizică și mentală. Astfel, îți vei continua ziua cu mai multă putere de concentrare și cu o stare de spirit vizibil îmbunătățită. Asta ca să nu mai vorbim de faptul că vei fi tot timpul în formă!

Meditează

Ritmul vieții este unul accelerat acum, totul se întâmplă într-o clipă, așa că poate fi destul de copleșitor să ții pasul în permanență. Iar în acest haos cotidian, e dificil să mai găsești timp pentru tine. Da, meditația pare ceva pentru care nimeni nu mai are timp. Însă un astfel de obicei, pentru care poți aloca doar câteva minute, chiar îți poate fi benefic.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Adesea, tindem să ne concentrăm prea mult pe lucrurile negative și să le ignorăm pe cele bune. Meditația te ajută să îți cerni gândurile și să vezi și partea plină a paharului. Și odată ce îți vei pune mintea în ordine, vei fi mai bine pregătită pentru o nouă zi plină de provocări!

Ordonează-ți puțin casa

Chiar dacă ești pe fugă, păstrează-ți măcar zece minute pentru a-ți organiza puțin lucrurile prin casă. Fă patul, spală vasele, adună-ți hainele în cazul în care stau împrăștiate prin cameră, aerisește.

Simplul gând că ți-ai lăsat casa în ordine îți va da o stare de bine. La finalul zilei, când te vei întoarce obosită, va fi o adevărată bucurie să constanți că nu mai ai nimic de făcut și că te poți relaxa la un film bun sau citind un nou roman.

Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Foto by lenetstan via Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri