9 Noiembrie 2018 publicat în Lifestyle 154 share-uri

Cine este cel mai important membru al familiei lor, s-au întrebat degetele într-o bună zi...

Dumnezeu s-a uitat pe rând la fiecare dintre ele și a zâmbit cu bunătate, înțelegere și dragoste.

“Dragile mele”, le-a spus Dumnezeu, “v-am creat egale în importanță. Fiecare dintre voi este la fel de important ca celălalt. Fiecare dintre voi este incomplet fără celălalt și aveți nevoie de ajutorul celuilalt. V-am creat diferit, dar numai împreună puteți realiza ceea ce nu puteți individual. Puterea nu este a ta sau a ta, este a voastră. Nimeni nu este mai slab sau mai rău, fiecare are propriile abilitați unice, propria importanță. Faceți pace între voi și amintiți-vă întotdeauna că numai împreună puteți realiza adevărate miracole. Cooperarea, înțelegerea, susținerea, efortul colectiv și dragostea pot muta munții din loc într-o familie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Credeți că întâmplător atunci când oamenii se roagă și își îndreaptă mâinile spre cer în rugăciune, ei își împreunează degetele? Vedeți atunci vreun deget care să se înalțe deasupra celuilalt? Ele se împletesc și se unesc în rugăciune, contopindu-se, și transmițând mesaje de dragoste către mine."

Foto: Jesus Cervantes /Shutterstock

Rușinate, degetele au plecat capetele, i-au mulțumit lui Dumnezeu și s-au întors înapoi. Au hotărât din acea zi să nu se mai certe niciodată și să trăiască în armonie ca frații, știind că sunt importante în egală măsură, că numai împreună pot crea magie, frumusețe și grație divină: artă, muzică, obiecte, clădiri, instrumente, echipamente, scrieri, tandrețe și afecțiune.

Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii

S-au îmbrățișat cu prietenie și dragoste, rușinate de ele însele, și și-au jurat să trăiască în pace întotdeauna.

Notă! Această povestire circulă pe internet sub diverse formule. Nu am găsit sursa originală a povestirii, iar autorul ei este anonim.

Foto homepage: Erlo Brown /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri