9 Noiembrie 2018 publicat în Lifestyle 154 share-uri

Cine este cel mai important membru al familiei lor, s-au întrebat degetele într-o bună zi...

În vremuri de demult, cele 5 degete de la mână erau cele mai bune prietene și trăiau într-o armonie deplină și într-un respect reciproc, așa cum se și cuvine în orice relație cu cei apropiați. Însă într-o bună zi cele 5 degete au început să se certe foarte urât și să-și adreseze cuvinte care nu erau nici adevărate și nici nu făceau onoare nimănui. Evident că discuția a început de la o nemulțumire pe care fiecare dintre degete o acumulase în interiorul tău și care acum a izbucnit la suprafață: cine este cel mai important membru al familiei lor?

Umflându-se în pene și fiind sigur că el este cel mai cel, degetul mare și-a început pledoaria personală. “Fără mine nu se poate face mai nimic”, a început el. “Cu ajutorul meu oamenii pot mânca, pot scrie, pot apuca obiectele. Credeți că întâmplător atunci când oamenii țin degetul mare în sus ei vor să strige victorie? Eu sunt un victorios prin natura mea. În plus, bebelușii mă îndrăgesc tare mult și găsesc consolare și mângâiere în prezența mea. Alături de mămica lor, eu le asigur confort emoțional.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Degetul arătător (indexul) s-a ofuscat însă, hotărându-se să nu se lase mai prejos și să își pună și el în evidență meritele. “Eu sunt degetul cel mai special și important, cu ajutorul meu oamenii pot indica un obiect sau o direcție sau pot acuza pe cineva. Cu ajutorul meu, oamenii își pot exprima ideile mai bine, pot arăta cu degetul, pot pune la punct, pot desemna pe cineva. Eu sunt cel care mă înalț deasupra tuturor. Sunt un adevărat simbol al puterii și reprezint autoritatea.”

Foto: kuponjabah /Shuttterstock

Ascultând pledoariile celor doi, degetul mijlociu nu s-a lăsat nici el mai prejos. “Dragii mei, nu are niciun rost să ne certăm. Mai mult ca sigur că dreptatea este de partea mea. Uitați-vă la voi și uitați-vă și la mine. Este evident că eu sunt cel mai lung dintre voi, așadar eu sunt în mod natural liderul acestei familii. Credeți că am această poziție întâmplător? Mă aflu la mijloc și în orice parte, stânga sau dreaptă, sunt înconjurat de doi dintre voi care mă păzesc. Tot ce este prețios trebuie protejat.”

Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Este timpul să renunți la a te mai încrede în vorbele goale! Urmărește faptele celor din jur Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Degetul inelar a ascultat ce a ascultat și nu s-a descurajat. Era foarte sigur pe el și sigur că el va avea câștig de cauză așa că a vorbit la rândul său. “Puteți să vă umflați în pene cât vreți și să vorbiți de putere, siguranță și confort. Eu sunt simbolul dragostei și al familiei, eu vorbesc despre sentimente. Oamenii mă împodobesc cu inele de logodnă și cu verighete și atunci când își declară dragostea și vor să întemeieze o familie, eu sunt cel mai important deget pentru ei. Eu sunt în prim plan în cea mai importantă și specială zi din viața lor. Eu strălucesc ca un rege printre voi.”

Degetul mic mai mai că își pierduse tot curajul în fața acestor cuvântări intimidante. Dar fiindcă credea în abilitățile sale și în ceea ce reprezintă, și-a reprezentat cazul și importanță cu aplomb și înflăcărare. “

Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie

Poate că sunt eu cel mai mic și ultimul de pe rând, dar cei din urmă vor fi cei dintâi, așa este să fie. Eu sunt mezinul familiei, cel mai mic dintre voi, și de aceea am nevoie de o atenție specială, trebuie să fiu apreciat. Fără niciun dubiu, eu sunt cel mai drăgălaș deget, cel mai grațios și gingaș, fără mine nu ați fi compleți. Nu încercați să îmi mimimalizați importanța.

Fiindcă discuția continuă și cearta părea că nu se stinge deloc, ba din contră, se ațâța și mai rău, cele cinci degete au hotărât să se prezinte în fața judecății divine. Așadar, s-au înfățișat în fața lui Dumnezeu cerându-i să le facă dreptate și pace și să spună care dintre ele este cel mai important.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>

Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri