9 Noiembrie 2018 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Garbo Rendez-Vous este o serie de emisiuni marca Garbo.ro, pe care o puteți accesa în fiecare duminica, de la ora 21:00, pe www.facebook.com/Garbo.ro/.

Garbo Rendez-Vous este o serie de emisiuni marca Garbo.ro, pe care o puteți accesa în fiecare duminica, de la ora 21:00, pe www.facebook.com/Garbo.ro/. Propunem un format relaxat de discuții în cadrul căruia invităm oameni interesanți, care activează în domenii inspiraționale..Ei ne pot împărtăși din energia lor de a face și de a spune lucruri cu impact în comunitate. Sunt oameni care au acea palpitație, acel zvâc ce le dă energie în fiecare zi, o energie care schimbă lumea din jurul lor.

Vrem să vă spunem povești povești de viață sau de reușită și să abordăm de asemenea, teme care privesc realitățile noastre de zi cu zi, prin intermediul unor specialiști în domeniu. Vă vom prezenta oameni și proiecte care aduc contribuții societății, prin viziunea pe care și-o asumă. Vom invita cu precădere femei, pentru ca noi credem in forța feminină și în capacitatea femeilor de a face ca lucruri importante să se întâmple, femei care ne oglindesc pe noi toate, amintindu-ne de ceea ce suntem capabile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Garbo Rendez-Vous cu Andreea Braga, feminista si activista pentru drepturile femeilor, la Centrul Filia – Prima ediție

Prima invitată a seriei de emisiuni Garbo Rendez-Vous a fost Andreea Braga, feministă și activistă pentru drepturile femeilor, directoarea executivă a ONG-ului Centrul Filia

Prin intermediul acestei discuții cu Andreea, vă invităm să pătrundeți în viața de zi cu zi a unei activiste pentru drepturile femeilor. Andreea Braga ne-a povestit despre proiectele pe care le desfășoară la ONG, dar și despre viața ei personală. Veți înțelege de ce considerăm că trăim încă, într-o lume nedreaptă pentru femei și că feminismul nu limitează în nici un mod relațiile romantice, ba din contră, le potențează!

Iată câteva idei esențiale din cadrul acestei întâlniri:

Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Pe tema violenței domestice: „Ce ne-am dori noi este să avem modificări în legislație care oferă siguranță tuturor femeilor și pe de altă parte, ne dorim să poată să fie aplicată așa cum trebuie legislația.”, a explicat Andreea Braga, care activează, împreună cu ONG-ul Filia și în Rețeaua pentru prevenția și combaterea violenței domestice.

Ce înseamnă egalitatea de gen: „Noi nu ne dorim să inversăm raporturile de putere, nu ne dorim să trăim într-o lume în care se inversează raporturile de putere, o lume în care femeile agresează barbați. Nu, exclus. Pentru mine, feminismul înseamnă să construim o lume echitabilă, în care toți oamenii sunt tratați egal și au șanse de afirmare și posibilitatea reală de a ajunge tot ceea ce își doresc. Să își îndeplinească visurile.”, spune Andreea Braga.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate A contat cine a zbierat mai tare

Exista bărbați feminiști?

„Nu este o contradicție în termeni. Toți bărbații care cred ca femeile sunt egale cu bărbații și se comportă în consecință, sunt feminiști. Eu mă bucur ca am un astfel de partener.”, ne-a spus Andreea.

În cadrul emisiunii, invitata noastră ne-a dezvăluit și care este dinamica unei relații romantice între o feministă și un feminist, ceea ce vă invităm să descoperiți, urmărind Garbo Rendez-Vous:

Moderatoare și realizatoare a emisiunii Garbo Rendez-Vous: Iulia Sima – Garbo.ro

** Următoarea inivtată a Garbo Rendez-Vous este Ruxandra Ioana Drăgan de la Manifest Tarot. Vă dăm întîlnire duminică, 11 noiembrie, de la ora 21:00 pe https://www.facebook.com/Garbo.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri