Garbo Rendez-Vous este o serie de emisiuni marca Garbo.ro, pe care o puteți accesa în fiecare duminica, de la ora 21:00, pe www.facebook.com/Garbo.ro/.

Garbo Rendez-Vous este o serie de emisiuni marca Garbo.ro, pe care o puteți accesa în fiecare duminica, de la ora 21:00, pe www.facebook.com/Garbo.ro/. Propunem un format relaxat de discuții în cadrul căruia invităm oameni interesanți, care activează în domenii inspiraționale..Ei ne pot împărtăși din energia lor de a face și de a spune lucruri cu impact în comunitate. Sunt oameni care au acea palpitație, acel zvâc ce le dă energie în fiecare zi, o energie care schimbă lumea din jurul lor.

Vrem să vă spunem povești povești de viață sau de reușită și să abordăm de asemenea, teme care privesc realitățile noastre de zi cu zi, prin intermediul unor specialiști în domeniu. Vă vom prezenta oameni și proiecte care aduc contribuții societății, prin viziunea pe care și-o asumă. Vom invita cu precădere femei, pentru ca noi credem in forța feminină și în capacitatea femeilor de a face ca lucruri importante să se întâmple, femei care ne oglindesc pe noi toate, amintindu-ne de ceea ce suntem capabile.

Garbo Rendez-Vous cu Andreea Braga, feminista si activista pentru drepturile femeilor, la Centrul Filia – Prima ediție

Prima invitată a seriei de emisiuni Garbo Rendez-Vous a fost Andreea Braga, feministă și activistă pentru drepturile femeilor, directoarea executivă a ONG-ului Centrul Filia

Prin intermediul acestei discuții cu Andreea, vă invităm să pătrundeți în viața de zi cu zi a unei activiste pentru drepturile femeilor. Andreea Braga ne-a povestit despre proiectele pe care le desfășoară la ONG, dar și despre viața ei personală. Veți înțelege de ce considerăm că trăim încă, într-o lume nedreaptă pentru femei și că feminismul nu limitează în nici un mod relațiile romantice, ba din contră, le potențează!


Vizionare placuta

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Vă invităm la Garbo Rendez-Vous, emisiune despre oameni și idei cu ZVÂC!.