Practică acești 7 pași spre un trai mindfulness și vei vedea că este în posibilitatea ta să îți faci zilele mai frumoase, mai productive, mai liniștite și mai pline de sens!

Aceste practici Mindfulness te vor ajuta să trăiești în mai multă armonie cu propria-ți viață

4.   Mindfulness: Iartă

Cu toții ne trăim zilele sub presiunea unor sentimente negative. Dar este bine să ne eliberăm mintea de acele lucruri care ne apasă. Iertarea este un pas crucial în a învăța să trăim în momentul prezent. Amintește-ți că a ierta pe cineva nu înseamnă a-i scuza purtarea. Este mai degrabă ceva ce faci pentru tine.

mindfulness, meditatie

Foto: Pixabay/ Binja69

5.  Mindfulness: Folosește mai puțin tehnologia

Când ești pe telefonul tău, nu ești în momentul prezent. Ori de câte ori postezi ceva sau te uiți la un filmuleț online, dai scroll pe Facebook sau Instagram nu ești în momentul prezent. Realitatea momentului prezent se află în starea ta emoțională și în împrejurimi. Încearcă să îți adresezi într-un mod spiritual această dependență de social media.

6.   Mindfulness: Schimbă-ți atitudinea

Încearcă să te gândești la absolut tot ce este în viața ta, cum ar fi munca pe care o faci, ca la o alegere asumată. Mergi la serviciu fiindcă vrei să fii aici. Dacă cu adevărat urăști ceea ce faci – schimbă-ți jobul. Mulți dintre noi petrec cinci zile pe săptămână la serviciu și următoarele două le petrecem cu tot felul de gânduri, îngrijorare și frustrări. Învață să îți iubești viața și viața se va deschide față de tine.

7.  Mindfulness: Amintește-ți mereu că ești în control

La bine și la greu, amintește-ți că ești în controlul vieții tale. Este adevărat că nu poți controla fiecare aspect, dar poți să controlezi modul cum reacționezi la ceea ce se întâmplă.


Vizionare placuta

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 7 secrete mindfulness ca să trăiești mai mult în momentul Prezent.