7 secrete mindfulness ca să trăiești mai mult în momentul Prezent

12:07, 26 Iulie 2018 publicat în Lifestyle1 share-uri

Practică acești 7 pași spre un trai mindfulness și vei vedea că este în posibilitatea ta să îți faci zilele mai frumoase, mai productive, mai liniștite și mai pline de sens!

În goana zilelor de astăzi – căutăm prea multe – ne dorim prea multe – și uităm despre simpla fericire de a fi. – Eckhart Tolle

   1.  Mindfulness: Evită modul auto-pilot

Cu toții avem momente de rutină și intrăm pe modul auto-pilot. Dar mindfulness înseamnă să fim cât mai prezenți în tot ceea ce facem, fără să ne pierdem în gânduri care nu au legătură cu momentul în care suntem. Amintește-ți din când în când să te conectezi la momentul prezent, să observi împrejurimile și ceea ce este în interiorul tău, în momentul prezent.

Citeste si:
5 metode de relaxare după o săptămână stresantă
5 metode de relaxare după o...

   2.  Mindfulness: Meditează dimineața

Începe-ți fiecare zi meditând pentru câteva minute. Există foarte multe meditații ghidate online, iar dacă această metodă nu funcționează pentru tine, nu te complica, încearcă doar să faci tot posibilul să te conectezi la momentul prezent, să îți asculți respirația și pulsul, să îți golești mintea de gânduri…

Foto: Pixabay/ Activedia

Citeste si:
Top 5 cărți despre meditație și mindfulness pentru echilibrul...
Top 5 cărți despre meditație...

  3.  Practică respirația mindfulness

Cel puțin o dată pe zi, practică respirația mindful. Practica este cu deosebire importantă atunci când te simți stresat/a. Respirația mindful înseamnă pur și simplu să te concentrezi pe respirația ta. Să îți urmărești respirația și expirația. Dacă mintea ta începe să divagheze, nu trebuie decât să te întorci cu atenția la respirația ta. Urmărește modul cum te simți atunci când oxigenul intră în corpul tău și apoi, cum te simți atunci când expiri.

Foto homepage: Artem Bali/ Pexels

Citește mai departe >>>


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri