Un articol pe care toate femeile trebuie sa il citeasca: Invataturile lui Osho despre legatura puternica dintre mama si copil

21 Februarie 2018 publicat în Lifestyle 29 share-uri

Relatia dintre mama si copil este, poate, cea mai profunda relatie interumana, incomparabila cu o alta, nici chiar cu cea dintre sot si sotie sau iubit si iubita.

In perioada sarcinii, evitati emotiile si cuvintele negative! Fiti in schimb fericite, adoptati o atitudine de sarbatoare

Perioada sarcinii este si ea extrem de importanta pentru sanatatea viitoare a copilului, tine sa sublinieze Osho, de aceea se recomanda precautie in perioada sarcinii. Vibratia si energia mamei din timpul sarcinii vor influenta copilul, iar starea mamei se va transmite copilului. Daca mama este manioasa sau trista, copilul ii va imprumuta starea.

“Dupa ce se va naste copilul, puteti sa va infuriati, dar nu inainte. Este ceea ce numesc eu intelegere senzoriala. Gata cu tristetea, ura sau certurile cu partnerul de cuplu. Amandoi trebuie sa va ganditi la copil, el capata intaietate. Se va naste o noua viata si ea va fi fructul produs de voi. Daca mania, ura, conflictele patrund in mintea copilului inca de la inceput, ii veti face viata un iad. Faceti tot posibilul sa dati viata unui copil care sa-I daruiasca lumii rasul si iubirea lui.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari

Foto: Syda Productions /Shutterstock

Osho indeamna toate mamele ca in perioada sarcinii sa fie fericite, sa cante, sa danseze, sa asculte muzica frumoasa, sa se inconjoare de lucruri frumoase, sa iubeasca, sa adopte in general o atitudine de sarbatoare. “Nu faceti nimic in pripa, in tensiune. Incetiniti ritmul. In casa voastra va veni un oaspete important, pregatiti-va sa-l intampinati cum se cuvinte.”Mamele trebuie sa perceapa statutul de mama nu ca pe datorie, ci ca pe o sarbatoare, iar pe copil ca pe un dar de la Dumnezeu.

O mama poate cadea in doua capcane...

Iubirea unei mame este una neconditionata. Unei mame adevarate nu i se va parea niciodata ca a facut prea multe pentru copilul ei, iar a avea grija de el i se va parea o bucurie. Atunci cand am dat nastere unei vieti, unei asemenea creatii de o asemenea valoare, suntem datoare si sa o protejam.

Principiile de bază ale mașinii CNC 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Cu toate acestea, Osho ne atentioneaza si in privinta capcanelor in care poate cadea o mama. “Cele doua capcane in care puteti cadea sunt urmatoarele: fie sa neglijati copilul, obosita de el, fie sa va luati rolul prea in serios, sa plasati asupra lui o povara prea mare, sa-i creati o obligatie. Ambele variante sunt gresite. Ajutati copilul, dar pentru propria bucurie sufleteasca. Si nu va ganditi niciodata ca el va datoreaza ceva. Dimpotriva, fiti recunoscatoare ca el v-a ales pe voi sa ii fiti mama.”


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri