Pentru a innoi si a ne inventa vietile avem nevoie de un plan. Ne trebuie o saptamana intreaga de munca asidua, 7 zile de lucru cu noi insine pe toate planurile: fizic, mental si spiritual. Daca vrei sa-ti schimbi viata, rezerva-ti 7 zile doar pentru tine si pentru ceea ce iti doresti sa devii.

Aceasta este ziua-rasplata pentru toata munca grea depusa pana acum. Daca ti-ai facut ordine in casa sau la birou in ziua precedenta, acum e momentul in care aduci o floare sau iti ornezi camera cu noi tablouri sau lumanari. Fa-ti un cadou, cumpara-ti geanta sau schimba-ti casetofonul de la masina, pentru ca iti doreai demult acest lucru.

Instrumente: un cadou sau un lucru pe care ti-l doreai dar pe care il considerai un sacrificiu pana acum.

Ziua 5: Re-intoarce-te! - Ziua in care te intorci catre contemplatia spirituala

Este ziua in care te intorci catre valorile spirituale care sunt importante pentru tine. Este o zi linistita in care te ocupi de sufletul tau, comparativ cu ultimele zile in care te-ai ocupat de mediul ambiental si ai trezit la viata zone din casa, viata ta pe care le neglijasesi. Acum e timpul sa-i acorzi si spiritului atentia cuvenita. Aseaza-te jos si incearca sa te recontectezi cu Divinitate. Nu e nevoie sa te retragi in munti sau sa te faci calugar pentru asta. Trebuie doar sa-ti pui cateva intrebari: care e rolul tau in viata, ce ai realizat pana acum, esti mandru de traiectoria pe care ai urmat-o in viata, unde trebuie sa se petreaca schimbarea in viata ta?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Principiile de bază ale mașinii CNC MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Aceasta este ziua in care te detasezi de tine si te privesti onesc, cu sinceritate si verifici modul in care iti petreci timpul, oamenii cu care ai conexiuni si interactiuni, grijile care te framanta cel mai mult, temerile pe cvare nu poti sa le controlezi si ura pe care o ai fata de ceilalti.

Instrumente: sinceritate si minte libera.

Ziua 6: Re-inventeaza-te!: Ziua in care se schimba modelele de gandire

Daca ziua anterioara a fost dedicata judecatii coerente si directe, aceatsa este ziua in care se merge strict la tinta. Ziua in care se hasureaza zonele din viata ta care nu merg bine.

Ai probleme de sanatate carora simti ca nu le mai faci fata? Fa-ti o programare la doctor sau ingrijeste-te mai mult de sanatatea ta, fara sa-ti mai faci singur rau, sa te neglijezi sau sa-ti ignori cerintele fizice. Tu te cunosti cel mai bine.

Permiti problemelor sa patrunda in viata ta foarte usor? Daca e adevarat, ei bine, este ziua perfecta in care poti sa incepi sa-ti faci un prgram, sa tii o agenda sau sa-ti faci un plan/ o strategie de viata, un sistem de prioritati dupa care sa te ghidezi. Si incearca sa cauti solutii pentru orice fara sa zici: "Nu exista nicio solutie". Asculta-ti prietenii si apropiatii. Vezi ce poate viata sa-ti ofere. Nu spune "Nu" niciunei sanse. Accepta orice provocare ti se iveste.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri