Pentru a innoi si a ne inventa vietile avem nevoie de un plan. Ne trebuie o saptamana intreaga de munca asidua, 7 zile de lucru cu noi insine pe toate planurile: fizic, mental si spiritual. Daca vrei sa-ti schimbi viata, rezerva-ti 7 zile doar pentru tine si pentru ceea ce iti doresti sa devii.

Daca iti petreci foarte mutl timp ascultandu-i pe ceilalti, aminteste-ti ca o sa sfarsesti clacand daca nu te ingrijesti si pe tine. Si desi suntem constienti de asta niciodata pesoana noastra nu ni se pare atat de importanta, iar problemele celorlalti par intodeauna mai mari.

Instrumente de lucru: o agenda si un memento in telefon.

Ziua 7: Re-investeste in tine! - Ziua in care dai credit sanselor si oportunitatilor tale

Desi avem unele reticente sa folosim cuvantul "investitie" in timpul crizei, acesta este totusi cel mai bun moment pentru a gasi metoda optima de a cheltui banii si timpul. Ai petrecut o intreaga saptamana gandindu-te la viata ta. Nu te gandi ca este timp pierdut, dimpotriva. Astazi e timpul sa te uiti si la aspectul financiar al vietii tale. Gandeste-te ca ai putea sa incepi sa gatesti acasa impreuna cu familia iar banii pe care ii dadeai pe iesiri ai putea sa-i investesti in carti sau in cursuri. Investeste in tine. Citeste, informeaza-te tot timpul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Instrumente: o analiza concreta a finantelor, o lista de lucruri pe care vrei sa le faci si dorinta de a te schimba.

Toti suntem diferiti, nu exista niciun om care sa se asemene cu celalalt. De aceea, poate pentru unii acest plan nu va functiona. Insa poate fi un model pentru un plan mai bun. Dorinta de schimbare sta ascunsa undeva in interiorul nostru, in spatele indiferentei, pe langa miliardele de scuze si motive, putin mai la dreapta de vointa. Ajut-o tu sa gaseasca drumul cel bun!

Autor: Laura Dragulin

Sursa: 9am.ro

Citeste si alte articole pe 9am.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Bogatii traiesc mai mult

‘Cea mai fericita fata din lume’ se ascunde prin cinematografe

Tot ce trebuie sa stii despre fertilizarea in vitro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri