25 August 2016 publicat în Lifestyle 35 share-uri

Neale Donald Walsch ne face cunoscute cele 25 de mesaje de la Dumnezeu care ne pot schimba viata:

Neale Donald Walsch este unul dintre cei mai apreciati lideri spirituali actuali si este cunoscut indeosebi pentru seria de carti “Conversatii cu Dumnezeu”. Fiindca o carte extrem de apreciata in intreaga lume, la rugamintea cititorilor sai de a gasi o modalitate prin care sa exprime principalele mesaje pe care Dumnezeu le are pentru noi si sa insumeze totodata continutul sau amplu, Neale Donald Walsch a scris o alta carte “What God said (The 25 core messages of conversations with God)". Cartea a fost publicata in 2013 la editura Berkley Books, componenta a Penguin Group, si prezinta esenta fiecarui mesaj in parte, dar si sugestii pentru a putea aplica fiecare mesaj in vietile si sufletul nostru.

Ideile de mai jos se desprind din cartea “What God said" si circula liber pe internet, desi initial le-am regasit prezentate pe www.poeticmind.co.uk, cu permisiunea lui Neale Donald Walsch. Ideile prezentate mai jos sunt extrase din noua sa carte si reprezinta o insumare a mesajelor prezentate de Neale Donald Walsch in "Conversatii cu Dumnezeu".

Neale Donald Walsch: 21 de mesaje din "Conversatii cu Dumnezeu" care iti pot schimba viata

via Google Books

1. Suntem cu totii unul. Toate lucrurile sunt un singur lucru. Exista doar un SINGUR LUCRU si toate lucrurile sunt parte din SINGURUL LUCRU care este. Acest lucru inseamna ca esti Divin. Nu esti corpul tau, nu esti mintea ta si nu esti sufletul tau. Esti o combinatie unica din acestea trei, care comprima Totalitatea ta. Esti o individualizare a Divinitatii; o expresie a lui Dumnezeu pe Pamant.

2. E suficient. Nu este necesar sa concurezi pentru ceva sau sa te lupti pentru resurse. Tot ce trebuie sa faci este sa le folosesti.

3. Nu trebuie sa faci nimic. O sa faci mult, insa nu ti se cere sa faci nimic. Dumnezeu nu vrea nimic, nu are nevoie de nimic, nu cere nimic, nu comanda nimic.

Foto: Paul Laubach / Shutterstock

4. Dumnezeu vorbeste cu toti, tot timpul. Intrebarea nu este: Cu cine vorbeste Dumnezeu? Intrebarea este: Cine asculta?

5. Sunt 3 principii de baza ale vietii: Functionalitatea, Adaptabilitatea si Sustenabilitatea.

6. Nu exista un asemenea lucru precum Bine sau Rau, exista doar Ce functioneaza si Ce nu functioneaza, in functie de ce incerci sa faci.

7. Intr-un sens spiritual, nu exista victime si nici ticalosi in lume, chiar daca in perceptia umana pare ca exista cu siguranta. Cu toate acestea, fiindca esti o parte din Divin, ceea ce se intampla in cele din urma este inspre binele tau.

8. Nimeni nu face nimic nepotrivit dat fiind modelul lor catre lume.

9. Nu exista un asemenea loc precum iadul si condamnarea eterna nu exista.

10. Moartea nu exista. Ceea ce numim “moarte” este doar un proces al Re-Identificarii.

11 Nu exista un asemenea lucru precum Spatiu si Timp, exista doar Aici si Acum.

12. Dragostea este tot ceea ce este.

13. Esti creatorul propriei realitati, folosind Trei Instrumente ale Creatiei: Gandul, Cuvantul si Actiunea.

14. Viata ta nu are nimic de-a face cu tine. Este despre tot cei ale caror vieti le atingi si cum le atingi.

15. Scopul vietii tale este sa te re-creezi din nou in urmatoarea cea mai mareata versiune a celei mai marete viziuni pe care ai avut-o despre Cine esti.

16. In momentul in care declari ceva, in spatiul tau va aparea opusul acelui ceva. Este Legea Contrariilor, producand un camp contextual in interiorul caruia ceea ce vrei sa exprimi poate fi experimentat.

Foto homepage: PHOTOCREO Michal Bednarek / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri