26 August 2016 publicat în Lifestyle 5 share-uri

Bob Marley a cantat ca nimeni altul despre iubire! Este unul dintre cei mai mari artisti ai lumii, un om care a stiut sa inteleaga femeile si sa cante frumos despre iubire.

1. Cel mai mare las e acela care trezeste iubirea unei femei fara intentia de a o iubi.

2. Daca e extraordinara, nu iti va fi usor cu ea. Daca iti este usor, atunci nu este extraordinara. Daca merita, nu vei renunta, daca renunti, nu meriti… Adevarul este ca oricine te va face sa suferi; trebuie sa o gasesti pe aceea pentru care merita sa suferi.

Foto: Flickr/ Helga Weber

3. Poate ca ea nu e cea mai populara sau cea mai frumoasa, dar daca o iubesti si te face sa zambesti… Ce altceva mai conteaza?

4. El nu este perfect. Nu esti nici tu perfecta si voi doi nu veti fi niciodata perfecti. Dar daca el te poate face sa razi macar o data, te face sa gandesti macar de doua ori, daca admite ca este uman si ca mai face greseli, tine-l si da-i cat poti de mult.

Nu plangeti, femei... - Bob Marley

5. Doar o data in viata cred profund ca vei gasi pe cineva care iti va da complet viata peste cap. Ii spui lucruri pe care nu le-ai impartasit niciodata cu un alt suflet si absorbe tot ce spui si vrea sa asculte mai mult. (...) Niciodata nu iti raneste sentimentele sau te face sa simti ca nu ai fi indeajuns, ci mai degraba te ajuta sa te reconstruiesti si iti arata acele trasaturi ale tale speciale si chiar frumoase. Nu e niciodata nicio presiune, gelozie, competitie ci doar un calm si tacere atunci cand e prin preajma. Poti sa fii tu si sa nu iti faci griji despre oare ce crede despre tine, fiindca te iubeste asa cum esti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri