Simti ca te-a parasit norocul sau ca cei apropiati te-au lasat balta? Cumpara-ti flori jupiteriene sau petrece ceva timp langa un stejar! Descopera care sunt aceste plante minune.

Un buchet de lalele sau de irisi iti va restabili echilibrul si vibratia energetica in orice moment. Acestea sunt doua dintre cele mai cunoscute plante ale lui Jupiter. Citeste mai departe ca sa afli de ce este important sa te inconjori de energia plantelor lui Jupiter cat mai mult posibil!

Jupiter este una dintre cele mai importante planete care ne influenteaza vietile. Jupiter are o influenta la nivelul vietii noastre sociale, ne influenteaza interactiunile si relatiile. Si, pentru ca a fi in conexiune cu ceilalti este de fapt cel mai important aspect al existentei noastre, asa intelegem ca Jupiter este de fapt o Planeta a comunicarii si conexiunii!

Foto: Pixbay si Flikr/ Thomas Hawk

Nu intamplator, energia lui Jupiter este considerata si energia norocului – pana la urma, sansele noastre in viata depind de oamenii pe care ii intalnim si de calitatea relatiilor pe care le stabilim cu ei. Din acest motiv iti recomandam sa te inconjori de Plantele lui Jupiter.

Plantele asociate energiei jupiteriene sunt intotdeauna colorate si nu pot trece neobservate. Impodobesc parcuri si gradini publice si ne infuzeaza cu energia conexiunii.

De asemenea, le putem planta chiar si in gradinile personale si in felul acesta ii bucuram pe trecatori cu miresemele si culorile lor incantatoare. Plantele lui Jupiter fac o declartie vizuala despre frumusetea impartasita cu ceilalti si despre momentele bune pe care le traim impreuna. Cine poate rezista frumusetii stanjeneilor infloriti, de exemplu?!

Stanjeneii fac parte din familia plantelor lui Jupiter

Foto: Pixabay

Foto homepage: Pixabay

Jupiter este optimistul etern, energia lui te ajuta sa iti restabilesti echilibrul interior, iti restaureaza starea de bucurie si entuziasmul si astfel te deschide in fata conexiunilor cu ceilalti si, in mod implicit te deschide snasei vietii tale!

Plantele lui Jupiter, plantele credintei

Comunitatile spirituale sunt si ele bine-cuvantate de energia plantelor lui Jupiter, pe care le intalnesti adesea in astfel de circumstante, prin aranjamente minunate sau impodobind gradinile lacasurilor de cult. Uneori, oamenii isi ofera unii altora, la nunti sau inmormantari, flori cu energia lui Jupiter.

Foto: Pixabay

Plantele lui Jupiter ne ajuta in relatii

Veti observa ca plantele cu energia Jupiter infloresc toata vara, asa cum sunt de exemplu petuniile. Au atata de multa energie pozitiva incat ne-o ofera pe tot parcursul ciclului lor.
Trebuie sa retineti energia lui Jupiter ca fiind cea a legaturii puternice pe care o avem cu toti cei din jurul nostru. De aceea, plantele Jupiteriene ne ofera frumusetea lor spre a o imparti cu cei din jur, in special cu cei dragi.

Aceste plante ne ajuta sa cream legaturi sau sa le solidificam. Asa incat, atunci cand vrei sa restabilesti comunicarea cu cineva, ofera-i un buchet de flori guvernate de Jupiter. Daca vrei sa iti restabilesti echilibrul interior, poti sa faci o plimbare intr-un parc unde regasesti aceasta energie.

Citeste mai departe si afla cum te mai poti folosi de energia jupiteriana prin intermediul plantelor >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri