Jen Groover este considerata cu adevarat o femeie de succes, care a spart multe bariere cultural-sociale si a reusit sa-si faca din propriul nume un brand. Este poate de aceea cea mai in masura sa vorbeasca despre ce inseamna succesul cu adevarat si care sunt principiile acestuia

11. Nu ai voie sa te plangi de ceva pana cand nu vei face ceva in privinta acelui lucru.

12. Inconjoara-te de oameni cu care ti-ai dori sa semeni.

13. Invata sa te simti confortabil cu a nu te simti confortabil. Cu cat infrunti mai multe frici, cu atat mai mult vei evolua.

14. Intotdeauna intreaba-te: “Dar daca?” si “De ce nu?”. In loc sa gandesti: “Dar daca esuez?” intreaba-te: “Dar daca reusesc?”.

15. Creativitatea este capitalul tau nelimitat. Intelege si exploateaza-i puterea.

16. “Am numai zile bune”. Daca incepi fiecare zi cu aceasta stare mentala, chiar si cand provocarile apar, modul tau pozitiv de a percepe lucrurile te va ajuta sa le depasesti mai rapid.

17. Creeaza-ti propria urma. Nu trebuie sa faci ce au facut altii inaintea ta.

18. Apasa pe "butonul de resetare mentala”. Cand ai ganduri negative, imagineaza-te cum apesi pe butonul “delete” din mintea ta si incepi sa scrii o poveste mai buna.

19. Abundenta este peste tot. Trebuie sa alegi sa o vezi si sa crezi in ea pentru a o experimenta din plin.

20. Exista o lectie in orice ni se intampla – intelepciunea de a castiga si recunostinta de a ti se da. Incepe cu recunostinta si orice altceva ti se va revela.

Sursa: www.positivelypositive.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri