Jen Groover este considerata cu adevarat o femeie de succes, care a spart multe bariere cultural-sociale si a reusit sa-si faca din propriul nume un brand. Este poate de aceea cea mai in masura sa vorbeasca despre ce inseamna succesul cu adevarat si care sunt principiile acestuia

Jen Groover este o personalitate TV si o jurnalista cunoscuta in afara, dar si speaker, autoare, designer, antreprenoare. Este considerata cu adevarat o femeie de succes, care a spart multe bariere cultural-sociale si a reusit sa-si faca din propriul nume un brand. Este poate de aceea cea mai in masura sa vorbeasca despre ce inseamna succesul cu adevarat si care sunt principiile acestuia. Intr-un articol aparut in publicatia Positivelypositive.com, Jen Groover propune 20 de principii orientative ale succesului care ne ajuta sa traim conform potentialului nostru cel mai inalt:

Jen Groover: 20 de principii ale succesului despre care nimeni nu te invata in scoala

via www.positivelypositive.com

1. Singurul lucru in viata asupra caruia ai controlul este propria perspectiva. Indiferent de ce se intampla, TU controlezi care este semnificatia si ce sa faci cu semnificatia pe care o dai circumstantei.

2. Sa-ti fie mai mult frica de regret decat de esec.

3. Esecul este doar parte a calatoriei catre succes. Nu exista nicio poveste de succes care sa nu fi experimentat esecul. Singurul motiv pentru care auzi despre ea ca despre o poveste de succes este fiind acei oameni au perceput esecul ca pe un instrument pentru a reusi.

4. Nu este despre ce vrei sa faci pentru a-ti castiga existenta, este despre tine – cine vrei tu sa fii. Care este scopul si mostenirea ta?

Consider ca vechea intrebare: “Ce vrei sa fii cand vei creste mare?” este gresita. Trebuie sa intrebam: “Cine vrei sa fii? Ce urma vrei sa lasi in aceasta lume?” De acolo iti vei obtine raspunsul cu privire la ce ar trebui sa “faci.”

5. Concentreaza-te pe cursa din interiorul tau. Cand esti prea ocupat sa te uiti in urma si in jurul tau, oamenii trec pe langa tine.

6. Adevaratul leadership vine dintr-o energie buna. Fa-ti mai multe griji in privinta tipului de energie pe care o ai decat de fermitatea strangerii tale de mana.

7. Viata iti va da aceleasi provocari / probleme iar si iar pana cand iti vei inveta lectia.

8. Pana cand nu depasesti propriile blocaje interioare, cele exterioare vor fi tot acolo. Petrecem prea mult timp concentrati pe toate obstacolele exterioare din jurul nostru si facem din ele scuzele noastre. Insa cu cat suntem mai transparenti si mai constienti de blocajele noastre interioare si le depasim, fundaturile exterioare vor incepe sa dispara si ele.

9. Cei mai de succes oameni sunt cei care lucreaza mai intai cu ei insisi.

10. Nu judeca – inspira-te. Daca esti prea ocupat sa judeci tot si pe toti din jurul tau, nu te deschizi pentru a-ti gasi inspiratie in tot si in oricine din jurul tau.

Foto homepage: OPOLJA / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri