18 August 2016 publicat în Lifestyle 367 share-uri

Ce se intampla atunci cand un barbat imbratiseaza o femeie?

Ce se intampla atunci cand un barbat imbratiseaza o femeie? Autorul David Tumarinson ne ofera o descriere minunata a ceea ce se intampla in universul intim al unui barbat si al unei femei atunci cand se imbratiseaza sincer, cu dragoste.

Ce se intampla cand un barbat imbratiseaza o femeie?

“Cand un barbat vine in tacere din spate si imbratiseaza o femeie, el inchide un cerc. Cercul lui si al ei. Este un cerc al tandretii, al caldurii si al protectiei. Si plaseaza femeia chiar in mijlocul acestui cerc superb. Astfel, neintentionat, el arata ca in acest moment ea este centrul universului lui. Un barbat tine o femeie in brate in tacere. Femeia tace si ea. Simte caldura care se degaja din aceste maini calde, pasnice si iubitoare.

Foto: YorkBerlin / Shutterstock

Cand un barbat imbratiseaza o femeie, ea simte ca are aripi si poate sa zboare. Acest cerc al dragostei este calm si confortabil. Aceasta tandrete tacuta o face sa se topeasca ca un cub de zahar intr-o ceasca de cea. Cine este ea acum, stand in centrul cercului lui care arde inabusit?

Ce simte ea? Cine este ea in acest moment?

Este o femeie sau o fata? Se simte iubita sau este ea cea care iubeste? O patura usoara de tacere acopera umerii femeii si ii ascunde gandurile in fata barbatului… sau poate nimic nu poate fi ascuns in acest cerc privat? La urma urmei, el doar o tine in brate, protejand-o de lumea exterioara care este atat de rece si singura. Insa in bratele lui este cald si confortabil. Aceste brate sunt linistea si protectia ei. Este tot ceea ce o femeie, fara sa isi dea seama, cauta, asteapta si spera.”

Autor text: David Tumarinson

Sursa: www.davidwolfe.com

Foto homepage: VojtechVlk / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri