9 August 2016 publicat în Lifestyle 2728 share-uri

Intelege cele 11 legi ale vietii si Universului pentru a-ti crea viata pe care ti-o doresti. Desi aceste adevaruri au fost exprimate de catre culturile spirituale ale oamenirii in toate timpurile, doar unii oameni au reusit sa se armonizeze cu aceasta curgere a Universului si eliberandu-se pentru a trai asa cum isi doresc.

Astazi insa, tot mai multi oameni exerseaza aceste abilitati, mai demult rezervate numai inteleptilor si maestrilor:

Cele 11 Legi ale Universului!

1. Legea gandului

Viata ta este o reflexie a gandurilor tale. Gandirea produce idei pe care apoi le traducem intr-un scop si mai apoi in actiune. Asa ne cream vietile.

Asa ducem catre indeplinire cele mai adanci dorinte ale noastre. Atunci cand devenim constienti de gandurile noastre, putem sa devenim mult mai constienti de ceea ce cream in realitatea noastra. Invatam sa ne controlam mintile, nu sa ne lasam controlati de ele.

 

Foto: Pixabay

2. Legra surplusului

Cand ti-ai atins un scop, automat incepi sa iti doresti mai mult. Aceasta se numeste expansiune. Prin indeplinirea dorintelor noastre, contribuim la expansiunea Universului, dupa cum explica si Teal Swan. Prin tot ceea ce suntem si ceea ce dam viata in realitatile noastre, oferim Universului posibilitatea de a se auto-experimenta intr-o infinitate de posibilitati! Iata de ce este esential sa mergem in directia sufletului nostru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Cand Divinitatea s-a auto-realizat, o alta dorinta pentru un bine maret va aparea; cand o stare de constiinta ridicata este atinsa, o noua dorinta pentru un bine maret se va manifesta si ne va provoca catre si mai sus.

3. Legea atractiei

Pentru ca tot ce este in jurul nostru este vibratie, trebuie sa iti aduci mintea la nivelul de vibratie al lucrurilor pe care ti le doresti, pentru a manifesta in realitatea fizica. Asemanarea atrage asemanare si asa mai departe…

Mai multe detalii pe aceasta tema >>>

Legea Atractiei pas cu pas: Cum sa iti indeplinesti visurile cele mai minunate, caci se poate!

LEGEA ATRACTIEI: De ce unele dorinte nu se indeplinesc?

4. Legea lui „a primi”

Universul ne ofera tot ceea ce dorim - „Cere si ti se va da!” . Este insa important sa ne armonizam dorintele cu actiunea. Daca iti doresti o relatie superba nu vei primi daca te auto-izolezi stand in casa, de exemplu.

Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari

Trebuie sa fii pregatit si deschis sa primesti ceea ce iti doresti.

5. Legea recunostintei

Cu cat esti mai recunoscator pentru ceva din viata ta, cu atat primesti mai mult si mai mult acel lucru. Este raspunsul natural al Universului de a raspunde cu si mai mult la sentimentele noastre de recunostinta.

Fa-ti un jurnal al recunostintei. Este cea mai usoara cale prin care poti sa atragi lucruri frumoase, placute si multumitoare in viata ta. Si mai mult decat atat, iti cresti vibratia persoanala.

Foto homepage:  ImaArtistPixabay

 

6. Legea compensarii

Se mai numeste si „legea consecintelor” si este cunoscuta in absolut toate culturile lumii si transmisa pe calea unor proverbe ca „Ce tie nu iti place altuia nu face.” sau „Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte.” Orice gest negativ pe care il facem impotriva cuiva se intoarce catre noi pe alta cale, chiar daca pe moment ne face sa ne simtim bine.

Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando

Ralph Emerson descrie o alta latura a cestei legi, descriind natura ambivalenta a existentei:

Pentru tot ceea ce ai pierdut, primesti ceva in schimb si pentru orice primesti, pierzi ceva in schimb.

7. Legea non-rezistentei

Poate cea mai importanta lege a Universului si in acelasi timp cea mai putin exersata de oameni. Legea non-rezistentei este cunoscuta insa foarte bine in toate comunitatile spirituale sau de arte martiale si se refera la capacitatea de a te armoniza cu starea de transformare a Universului, fara a opune rezistenta manifestarilor din realitatea ta, care sunt pana la urma manifestari ale vietii.

Acel ceva caruia ii opui rezistenta persista. Atunci cand accepti, treci deasupra.– Eckhart Tolle

Trebuie sa fii fara de forma, ca apa. Cand pui apa intr-o cupa, ea devine cupa. Cand torni apa intr-o sticla, devine sticla. Cand pui apa intr-un ceainic, devine ceainic. Apa se poate scurge si se poate si poate sa cada. Devino ca pa, prietene. – Bruce Lee

Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

In acest fel, in loc sa iti consumi energia dand-o problemelor, o vei folosi pentru a descoperi calea catre un deznodamant mai favorabil.

8. Legea iertarii

Iarta pe oricine crezi ca ti-a facut vreun rau. Sa tinem in noi resentimente si ganduri negative fata de oameni, ne imbolnaveste. De obicei, aceste senzatii sunt stocate undeva la subconstient si ne macina in interior. Este bine sa devenim iertatori, sa intelegem ca oamenii actioneaza mereu in functie de nivelul lor de constientizare, si sa mergem mai departe, cu inima usoara.

9. Legea daruirii pentru ceilalti

Cand prin actiunile si proiectele noastre facem in asa fel incat toata societatea sa aiba de castigat, cand facem orice din iubire, fie chiar si crearea unei afaceri, atunci vom avea parte de succes. Si sunt multe astfel de povesti. Poate cea mai cunoscuta este cea a liderului si creatorului Apple Steve Jobs care a pornit chiar de la acst principiu cand a creat una dintre cele mai renumite branduri ale lumii.

Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii 

Putem face acest lucru fiecare in micro-universul sau cu absolut toate lucrurile pe care ni le dorim.

10. Legea obedientei

Aceasta lege sustine ca succesul il obtii atunci cand te abandonezi Universului si legilor sale frumoase si totusi putin exersate de oameni.

Pentru orice zona din viata ta care consideri ca nu merge, poti sa alegi una sau mai multe legi ale Universului care se potrivesc situatiei si pe care sa le pui in aplicare, armonizandu-te astfel ritmului divin.

11. Legea succesului

Suntem fiinte nemarginite! Incearca sa iti amintesti acest adevar. Suntem deschisi oricaror posibilitati. Nu exista absolut nimic ce nu putem obtine sau fi. Lumea este plina de posibilitati extraordinare pe care trebuie sa te deschizi ca sa le vezi si sa faci din viata ta o aventura nemaipomenita.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri