'A fi bine' este dreptul tau din nastere! Cum sa scapi de probleme din punct de vedere energetic

21 Martie 2016 publicat în Lifestyle 3 share-uri

Lasa-ti viata sa lucreze prin tine. Cand ai inteles ca viata este tot ceea ce exista si ea are grija de toate, stii ca fiecare problema vine cu o solutie si fiecare situatie va avea grija de tot ce ai nevoie.

Evita sa traiesti la suprafata, patrunzand adanc in interiorul fiintei tale. Viata este asemanatoare unui ocean. Cu cat traiesti mai mult la suprafata, prinzi doar stresul valurilor miscatoare si pierzi frumusetea si maretia adancurilor.

Cand te afli intr-o situatie stresanta, nu cere un raspuns mintii tale. Coboara in inima ta. Acolo vei gasi cele mai creative solutii, care te vor scoate din impas.

”A fi bine” este dreptul tau din nastere. Nu te-ai nascut pentru a te chinui si a te razboi cu viata. Existenta are propria ei constiinta superioara si nu ar genera ceva redundant. Fiecare fiinta a venit pe lume cu un scop- acela de a experimenta viata in mod unic, prin diversitatea dimensiunii noastre fizice. Desi suntem toti atat de diferiti ca si forma sau –mai bine zis- materie- viata este un maret si unic numitor comun.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A contat cine a zbierat mai tare Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Renunta la ideile care te conditioneaza si traieste-ti viata in adevar. Cand renunti la ideile false ale vietii tale, stresul dispare si intri intr-o stare de gratie care iti permite sa intelegi ca viata nu poate lucra impotriva ta.

Stresul este complet inutil si dispare atunci cand fiinta umana se trezeste la adevarata sa natura. Increde-te in natura ta si mergi inainte fara frica. Solutiile nu vor intarzia sa apara.

* Mai multe Informatii interesante si inedite gasiti in cartea "O calatorie dincolo... de moarte"


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri