'A fi bine' este dreptul tau din nastere! Cum sa scapi de probleme din punct de vedere energetic

12:03, 21 Martie 2016 publicat în Lifestyle1406 share-uri

Lasa-ti viata sa lucreze prin tine. Cand ai inteles ca viata este tot ceea ce exista si ea are grija de toate, stii ca fiecare problema vine cu o solutie si fiecare situatie va avea grija de tot ce ai nevoie.

de Alina Albert, experta Garbo

autoare a cartii "O calatorie dincolo... de moarte"

Citeste si:
Șamponul uscat - minighid de folosire corecta a acestui produs de...
Șamponul uscat - minighid de...

_____________________________________

Ti se pare uneori ca viata nu-ti mai apartine si te simti spectatorul trist al propriei existente? Ai trait vreodata senzatia ca te invarti in cerc, repetitiv si obsedant, fara energie, fara satisfactie? Este foarte posibil sa te afli in ceea ce se cheama ''blocaj energetic''.

Citeste si:
NOU! Primer pentru scalp cu Ulei de Marula de la Wella Professionals
NOU! Primer pentru scalp cu...

Cum ne ajutam atunci cand suntem intr-o astfel de situatie? Iata cateva solutii:

Foto: Brian A Jackson / Shutterstock.com

Nu-ti lua viata atat de in serios! Crezi sau nu, aceasta existenta este doar un joc. In vechea religie hindusa se face referire la "Leela"- jocul divin. Aceasta lume este ca un loc de joaca, iar fiintele vii sunt jucatori care fac cunostinta cu taramul fizic. Totul e doar pentru distractie. Viata este in mod inerent lipsita de sens si nu are o "agenda". Se pastreaza doar explorarea- ea aduce manifestari noi, menite sa te faca sa experimentezi si sa te bucuri. Daca nu iei viata prea in serios, ai invins scopul existentei.

Incearca sa intelegi ca tu si viata ta nu sunteti doua entitati separate. Principala cauza a stresului este frica permanenta ca trebuie sa ai grija de viata ta, ca ai nevoie sa faci ceva pentru ca lucrurile sa se intample. Adevarul este insa ca viata are grija de tine si viata face ca lucrurile sa se intample. Nu exista niciun lucru"izolat" ca si eveniment, pentru ca totul este interconectat, nu este doar "o" viata”. Experienta ta este in legatura cu totalitatea existentei tale. Cand te simti separat de viata ai pe umeri povara acestui fapt si asta iti provoaca mult stres.

Lasa-ti viata sa lucreze prin tine. Cand ai inteles ca viata este tot ceea ce exista si ea are grija de toate, stii ca fiecare problema vine cu o solutie si fiecare situatie va avea grija de tot ce ai nevoie. Atunci cand suntem stresati, inseamna ca ne opunem fluxului vietii. Lasa-te in valtoarea vietii, cu abilitatea unui carmaci care intelege ca nu poate lupta impotriva lui insusi. Lasa grijile deoparte si ai sa vezi cum viata „asaza” lucrurile in noi si fascinante experiente.

Foto homepage: STILLFX / Shutterstock.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri