Acesta este unul dintre cele mai frumoase portrete ale „femeii ideale”. Ceea ce este deosebit in legatura cu acest portret este ca, desi este vorba despre un „ideal”, din aceste cuvinte reiese posibilitatea ca aceasta femeie chiar sa existe. EA EXISTA, pentru ca el exista.

Iar la sfarsit, dupa ce vei citi aceasta insiruire de calitati extraordinare si in acelasi timp firesti, vei vedea, ai sa ramai cu aceasta senzatie… Simplul gest de a schimba genul personajului principal, il creeaza pe „barbatul ideal”. Nu e oare adevarat ca ne dorim cu toii, astfel de PARTENERI in vietile noastre?

Aceste cuvinte ii apartin lui Robert F. James si au fost publicate initial, de catre Elephant Journal.

Ce fel de femeie vreau

Da, vreau o femeie care sa debordeze de senzualitate. Vreau o femeie care sa fie pasiunea mea, focul meu, sexul meu. Vreau ca ea sa ma provoace in dormitor si vreau sa se provoace si pe ea insasi. Vreau unghii-pe-spate, dinti-pe-buzele-mele, sa-avem-amandoi-orgasm si experiente-sexuale-extraordinare. Dar te rog, nu te opri aici.

Pentru ca in acelasi timp vreau o femeie care este fina si care stie sa imi sarute gatul si sa ma seduca… sa se indragosteasca de mine si sa ma iubeasca usor. Vreau o femeie care sa stie cat de vulnerabil sunt cand ma gandesc la corpul ei, la felul cum i se misca sanii, la mirosul pielii ei si care stie ca dragostea si nu dorinta, este cea care ma face sa simt asa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Sursa: giphy.com

Vreau o femeie care sa stie ca sunt un cavaler in armura lui stralucitoare, pentru ea. Si o femeie care se abandoneaza in imbratisarea mea, asa cum si eu ma abandonez in a ei. Vreau ca ea sa imi accepte slabiciunea si defectele, asa cum imi iubeste convingerile si concentrarea.

Vreau o femeie care creste si care se lupta sa evolueze. Si o femeie care ma inspira pe mine sa fac acelasi lucru. Vreau o partenera in aceasta crestere, fiecare admirandu-l pe celalalt si complimentandu-l pentru fiecare succes.

Vreau o femeie care poate sa stea alaturi de mine cu fermitate, la fel cum sta in tacere.


"Sa iubesc pe cineva si sa fiu iubita, inseamna asa de mult pentru mine." - scena din Trilogia Before, de Richard Linklater; o poveste de dragoste spusa prin intermediul actorilor Ethan Hawke si Julie Delpy; Sursa

Vreau o femeie care sa imi fie partenera.

Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Vreau o femeie care ar trece cu mine prin greutatile lumii acesteia, o femei care m-ar putea strange in brate si ar spune „Este O.K. Sunt cu tine”. Si daca nu face acest lucru, atunci imi doresc o femeie care sa fie O.K. atunci cand o ajut eu sa se ridice, sa se scuture si care imi va putea returna favoarea atunci cand eu voi fi cazut.

Vreau o femeie care sa vada in mine potentialul de a deveni un barbat de exceptie, dar care intelege ca sunt de iubit si asa cum sunt chiar in acest moment.

Vreau o femeie care isi seteaza provocari in fiecare zi si care ma provoaca si pe mine, sa fac acelasi lucru alaturi de ea.


Foto: Pixabay

Vreau o femeie care sa ma impinga si care sa vrea sa o imping si eu.

Imi doresc o femeie care, atunci cand se trezeste dimineara, imi este alaturi dar care in acelasi timp, isi va urma cursul propriu, ma va saruta pe obraz si imi va da drumul, pentru ca vrea timp pentru ea insasi. Si vreau o femeie care sa stie ca si eu am nevoie de timpul meu uneori.

Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat   7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA

Vreau o femeie care sa poata sa inteleaga atunci cand am o zi mai lenesa si cand nu am nicio motivatie.

Vreau pe cineva care ar sta cu mine la o cafea. Care m-ar lasa sa ii pregatesc cina. Care m-ar surprinde pregatindu-mi si ea mie cina. Si cand niciunul dintre noi nu ar avea destul de multa energie pentru a face surprize, atunci am iesi impreuna la o pizza.

Vreau o femeie care rade. Si o femeie care ma face sa rad.

Vreau o femeie careia sa nu ii fie frica sa planga. O femeie care ar impartasi cu mine gandurile ei: cele negre si cele care o sperie, cele triste, cele care o fac sa se simta nedorita.

Imi doresc o femeie careia sa nu ii fie frica sa aiba incredere in mine si care va vrea ca eu sa simt la fel fata de ea.

"Imi place sa fiu aici." - scena din Trilogia Before, de Richard Linklater; o poveste de dragoste spusa prin intermediul actorilor Ethan Hawke si Julie Delpy

2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Cele mai încurajatoare citate despre succes

Vreau o femeie care sa ma intrebe la ce ma gandesc si care in mod sincer vrea sa stie ce am pe inima. Si care sa ma ajute sa imi exprim sentimentele si gandurile.

Vreau o femeie pe care sa o pot asculta.

Vreau o femeie care sa mearga pe calea ei si care sa ma lase si pe mine sa merg pe a mea. Dar care sa stie cand este momentul sa ma ia de mana si sa mergem impreuna.

Vreau o femeie care sa fie in conexiune cu ea insasi.

Vreau o femeie care, atunci cand ma simt pierdut, sa imi lumineze drumul spre „casa”. Si o femeie care sa aiba incredere ca voi vedea acea lumina.

Vreau o femeie care sa stie ca voi face acelasi lucru pentru ea si ca ii voi tine acea lumina de lanterna. Si vreau ca ea sa aiba incredere in mine, ca voi fi aici la fel cum ea a fost pentru mine.

Vreau o femeie care mi-ar pune cu iubire degetul peste buze si mi-ar spune: „Shhh, te aud. Nu trebuie sa mai spui nimic”.

Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive Amnezia infantila – de ce nu ne amintim primii ani de viata?

Vreau o femeie care sa ma vada ca fiind locul ei sigur si care sa ma lase sa o inund cu iubire, afectiune si atentie. Si vreau sa fiu inundat la randul meu.

Si chiar daca ar fi indoieli, vreau o femeie care ar da voce acestor ezitari fara sa stea de doua ori pe ganduri.

Chiar daca sunt indoieli, vreau o femeie care le-ar da voce si care mi-ar da voie sa le exprim si eu pe ale mele si care ar permite ca impreuna sa trecem peste acestea.

"Aceasta este viata reala. Nu este perfecta, dar este reala."; - scena din Trilogia Before, de Richard Linklater; o poveste de dragoste spusa prin intermediul actorilor Ethan Hawke si Julie Delpy; Sursa

Vreau o femeie cu care sa merg la o prima intalnire care s-ar prelungi pentru toata viata.

Vreau o femeie care se uita la mine si vede barbatul pe care il doreste. O femeie pe care o pot revendica si care ma poate revendica.

Manichiura cu efecte ombre sau gradient - la fel de seducătoare și în această primăvară: 20 de modele superbe (și în tendințe) de unghii ombre și gradient Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Si cine sunt eu? Eu sunt un barbat care stie ca merita toate acestea si chiar mai mult. Sunt complex si complicat si imperfect si uman si perfect cu toate imperfectiunile mele. Sunt o piatra, dar in acelasi timp vulnerabil. Fac greseli, dar incerc sa le repar. Iar atunci cand ii stau alaturi si o tin de mana si ma uit in ochii ei, ea ma va recunoaste.

Este periculos sa ai un astfel de barbat in viata. Dar cred ca e un risc mai mare sa nu ai. Si ea stie acest lucru.

Imi doresc o astfel de femeie.

Foto homepage: Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri