4 Ianuarie 2016 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Bucuria este un proces constant. Suntem cu totii setati sa cautam persoanele, situatiile si activitatile care ne provoaca o stare de bine si ne fac sa vibram pe frecvente pozitive. Iata cateva mantre care iti vor stimula si atrage buna dispozitie:

Este bine sa consideram ca fiecare emotie reprezinta o alegere constienta, pentru ca atunci vom putea trece mult mai usor de la o stare de spirit lipsita de energie, catre sentimente dintre cele mai inaltatoare. A alege cum anume sa te simti intr-o anumita situatie este un proces care permite mintii sa caute fara oprelisti calea cea mai scurta catre a te simti bine. Fie ca esti genul care are nevoie de ajutor, fie preferi sa actionezi pe cont propriu, stabileste motivele care iti inalta spiritul si priveste cum se infaptuieste magia!

Bucuria este un proces constant. Suntem cu totii setati sa cautam persoanele, situatiile si activitatile care ne provoaca o stare de bine si ne fac sa vibram pe frecvente pozitive. Iata cateva mantre care iti vor stimula si atrage buna dispozitie:

5 Mantre care sa stimuleze si sa atraga buna dispozitie

Foto: lassedesignen / Shutterstock

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

1. Sunt atat de fericit/a ca am reusit sa…

Aici poate intra orice: de la jobul cel nou, pana la reusita unui proiect de suflet sau pornirea intr-o noua aventura. Ideea este sa reusesti sa iti “inunzi” sistemul cu sentimente de recunostinta si satisfactie ca ai reusit lucrurile pe care ti le-ai listat. In aceasta categorie pot intra si hobby-urile, activitatile facute impreuna cu partenerul sau familia sau momente obisnuite, dar care reusesc sa te inspire (voluntariatul, implicarea in campanii sociale etc).

2. Ma simt iubit/a si sustinut/a de…

Atunci cand sentimentele negative si tristetea iti dau tarcoale, este destul de greu sa te gandesti la afectiune si iubire, pe care le consideri extrem de departe in lista preocuparilor tale de moment. Insa, la fel cum o lista a recunostintei iti ofera mai multe motive pentru a te simti recunoscator/recunoscatoare, o lista a persoanelor care te apreciaza si care te iubesc reuseste sa iti reaminteasca de dragostea lor pentru tine si ceea ce reprezinti pentru ei. Include in aceasta lista, pe langa jumatatea vietii tale sau parinti, inclusiv colega draguta de la serviciu care are mereu o vorba buna pentru tine si cu care simti ca ai o conexiune spirituala grozava.

5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

3. Iata ce este adevarat in viata mea:…

Viata nu poate fi savurata decat in mmentul prezent. Si numai de noi depinde sa facem ceea ce trebuie pentru a ne amplifica starea de spirit in momentul potrivit. Scrie intr-o lista ceea ce este adevarat in viata ta, nu temerile, obsesiile, indoielile sau regretele cu privire la trecut sau viitor, ci doar ceea ce stii ca este real si tangibil in momentul prezent. Apoi trage o linie ferma. Doar asta conteaza in viata ta.

Foto homepage: sakkmesterke / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri